Ritem mladosti bo zaključil poletno sezono

Po dveh "švedskih" izdajah s pevkama September in Agnes vam Radio Antena in potovalna agencija Collegium Mondial Travel letos podarjata še večjo glasbeno poslastico. Ritem mladosti 2011, tradicionalen brezplačni žur ob začetku šolskega leta v BTC Cityju, postaja v peti izvedbi in ob Collegiumovi petnajstletnici, pravi enodnevni festival. Letos Ritem ne bo gostil le ene zvezde, ampak kar tri.

Žanrsko bo še pestrejši, prireditev pa se z novim prizoriščem izpred Koloseja širi pred vodno mesto Atlantis. Ob koncertu najboljših domačih in hrvaških rockerjev na glavnem odru, boste lahko letos zaplesali tudi v razkošni plesni areni z izbranimi didžeji, Ritem pa bo ponovno postregel tudi s pestro izbiro atraktivnih brezplačnih popoldanskih zabavno-ustvarjalnih izzivov. Eden od gostiteljev prireditve bo mojster humorja, Vid Valič, prihod je že napovedal tudi Birkov gverilski krožek, druženje v BTC-ju pa bo, kot je že v navadi, zaokrožil prvi letošnji novoletni ognjemet.

Lanski Ritem mladosti je bil največji jesenski zabavno-glasbeni spektakel v Ljubljani, osrednja gosta prireditve, švedska pevka Agnes in MTV-jev regionalni glasbenik leta Gramophonedžie, pa sta v gibanje spravila več kot 25.000 obiskovalcev. Druženje ob zabavnih re-kreativnh izzivih, med katerimi je še posebno navdušili Bandidos Freestyle Desant, igričarski spopad za bogate HP-jeve nagrade in nastop Dunking Devilsov, se je začelo že popoldan, izbran koncertni program pa je dokončno razpihal oblake, ki so pred tem več dni kisali vreme v prestolnici. Prireditev sta povezovala Ota Roš in Vid Valič, na odru pa so se zvrstili še Dan D, Big Foot Mama, Omar Naber & Karem, Trkaj, Billysi, Tangels, E. V. A., Maja Keuc, Peter Vode, April, November1, Samuel Lucas in Rock Shock.


Avtor: TrickyDisco! PiArt

Objavljeno:

Zadnja sprememba: 29.6.2011 ob 9:42