Richie Hawtin kmalu v Istri!

V sodelovanju Monvi Centra in Balance FM bo letos Istra gostila največje ime elektronske glasbe - globalno znani kanadski DJ in producent Richie Hawtin se po 8 letih ponovno vrača v Istro, kjer bo 30. julija v amfiteatru rovinjskega Monvi Centra nastopil v sklopu spektakla Stars Night, ki bo sicer potekal od 29. do 31. julija 2011.

Legendarnega in nadvse priljubljenega Hawtina, ki je znan tudi pod psevdonimom Plastikman, ni treba posebej predstavljati. Pravi umetnik, konceptualist, inovator in seveda DJ je svojo kariero začel v techno meki Detroitu, kjer je soustvarjal techno glasbo, ki je v svojih več kot 25 letih obstoja prerasla v svetovno gibanje. Zelo težko bi našteli vse njegove dosežke v teh dvajsetih letih dela, ne da bi pri tem omenili njegovi legendarni založbi Plus 8 in Minus, ki sta izjemno veliko prinesli elektronski glasbeni sceni in s tem posredno vplivali tako na mnoge glasbenike kot tudi na ogromno število sledilcev in oboževalcev tega gibanja po celem svetu.

Nikakor ne smemo pozabiti omeniti, da je bil Richie Hawtin aka Plastikman s strani svetovno znanega in upoštevanega neodvisnega portala Resident Advisor izbran kot drugi DJ na svetu ter številka 1 v kategoriji najboljši Live act!

Vsi, ki so obiskali nepozabni Stars Night s Carlom Coxom v režiji Monvi Centra in Balance FM, vedo, kaj lahko pričakujejo od tega dvojca in od nastopa Richieja Hawtina, najboljšega techno DJa, čigar glasba je zaznamovala celotno generacijo!

Zato nikar ne zamudite tega spektakla, ki bo v amfiteatru rovinjskega Monvi Centra 30. julija!

Več informacij:
http://balance.hr
http://monvicenter.com
http://rabacsummerfestival.com

Artist Info:
http://richiehawtin.com
http://plastikman.com
http://m-nus.com
http://plus8.com
 


Avtor: BalanceFM

Objavljeno:

Zadnja sprememba: 12.6.2011 ob 15:16