Support your local DJ - Finale 2011

Finale najbolj znanega slovenskega tekmovanja mladih DJev se nezadržno bliža! 10. junija 2011 boste v ljubljanski diskoteki Inbox soodločali, kdo si zasluži letošnji naslov zmagovalca tekmovanja Support your local DJ.

Po preštetih glasovih ljudstva in odločitvi komisije so se v finale uvrstili Petra, Sky & Shell, 711 in AlphaSonic v kategoriji techno, ter Rook, Manuel Dark, DJane Mistina in Kromofone v kategoriji fusion. SMS glasove ste prispevali vi, komisija pa je zasedala v postavi Veztax, Octex, Krokz, Mr. Madness in Kelvan za techno, ter Elyksir, Reconceal, Crocy, DJ Devious in Saturday Simon za fusion.

Finalni izbor bo potekal po že uveljavljenem konceptu, tako da bodo finalisti nastopili v t.i. "prime-time" terminu, glasovanje pa bo potekalo v drugi polovici večera. Kot protiutež navijaškemu glasovanju bo svoje delo spet opravila tudi strokovna komisija, tako da se bodo glasovi ljudstva in glasovi komisije na koncu sešteli.

Ne pozabite, vsi obiskovalci boste strokovni komisiji lahko pomagali odločili, kdo je zares najboljši DJ te sezone. Prav vsak glas šteje, zato podprite svojega favorita!

Poleg zmagovalcev obeh kategorij bodo organizatorji na finalu prvič v zgodovini tekmovanja razglasili še najboljšo DJko ("best female artist"), ki jo je izbrala komisija v sestavi Trick-C, Kim in Xena, ter najbolj obetajočega mladega DJa ("best newcomer"), ki so ga kot vsakič dosedaj izbrali organizatorji.

Poleg že omenjenih finalistov bodo na dogodku nastopili še uveljavljeni domači in tuji gosti. Na technu bosta svoje veščine in trike razkazovala naš stari znanec iz Anglije Paul Langley in domači technomag Peter B., na fusion plesišču pa bosta nasvete delila Nemec Ronski Speed in slovenski trance-o-matic Elyksir.

V pestrem večeru boste lahko uživali že za 10 evrov, če boste pohiteli in prišli na prizorišče dovolj zgodaj, zamudniki pa bodo morali malce globje seči v žepe.

In ne pozabite - SYLD je zabava za ljudstvo!

Avtor: SYLD

Objavljeno:

Zadnja sprememba: 12.6.2011 ob 15:16