SYLD - Support your local DJ finale 2011

Po nekaj letih premora se je vrnilo razvpito tekmovanje Support your local DJ, ki letos praznuje svojo peto reinkarnacijo. Predtekmovanje letos poteka v spremenjeni obliki, saj se je glasovanje za izbor finalistov v celoti preselilo na splet. Ker se glasovanje zaključi 18. maja 2011 ob polnoči, imate do tega datuma še možnost, da s svojimi glasovi vplivate, kdo od domačih izbrancev bo 10. junija v ljubljanski diskoteki Inbox nastopil ob boku uveljavljenih gostov. Na technu bosta svoje veščine in trike razkazovala naš stari znanec iz Anglije Paul Langley in domači technomag Peter B., na fusion plesišču pa bosta nasvete delila Nemec Ronski Speed in slovenski trance-o-matic Elyksir.

Finalni izbor bo potekal po že uveljavljenem konceptu, tako da bodo finalisti nastopili v t.i. "prime-time" terminu, glasovanje pa bo potekalo v drugi polovici večera. Kot protiutež navijaškemu glasovanju bo svoje delo opravila tudi strokovna komisija, tako da se bodo glasovi ljudstva in glasovi komisije na koncu sešteli. Natančna pravila glasovanja so objavljena na spletni strani www.syld.si.

Ne pozabite, vsi obiskovalci boste strokovni komisiji lahko pomagali odločili, kdo je zares najboljši DJ te sezone. Prav vsak glas šteje, zato podprite svojega favorita!

Poleg zmagovalcev obeh kategorij bodo organizatorji na finalu razglasili še najboljšo DJko ("best female artist") in najbolj obetajočega mladega DJa ("best newcomer").

V pestrem večeru boste lahko uživali že za 10 evrov, če boste pohiteli in prišli na prizorišče dovolj zgodaj. Zamudniki bodo morali malce globje seči v žepe, a bankrotiral prav gotovo ne bo nihče. Z malo sreče pa si lahko v nagradni igri priigrate vsaj brezplačno vstopnico in uradni promocijski CD serije, če že ne boste osvojili glavne nagrade - igralne konzole XBox.

SYLD je zabava za ljudstvo!

 

Glasovanje (do 18.05.2011):
Na številko 3737 pošljite SMS z vsebino SYLD [številka tekmovalca]. Številke tekmovalcev so objavljene pri opisu tekmovalca na spletni strani www.syld.si, kjer so objavljena tudi natančna pravila. Cena poslanega SMSa je po ceniku vašega mobilnega operaterja, cena povratnega SMSa pa je 0,99€.

Nagradna igra:
Najkasneje do 03.06.2011 pošljite SMS z vsebino LDJ na številko 3737 in se potegujte za eno izmed 50 brezplačnih vstopnic. Z malo sreče pa ste lahko izžrebani za glavno nagrado - igralno konzolo XBox, ki jo poklanja računalniška trgovina Comshop. Izžrebanim vstopnicam bomo primaknili še SYLD promocijski CD, ki ga je posebej za to priložnost sestavil angleški DJ in producent Paul Langley.
Cena poslanega SMSa je po ceniku vašega mobilnega operaterja, cena povratnega SMSa pa je 1,49€. Število poslanih SMSov ni omejeno. Več informacij o nagradni igri je na spletni strani www.syld.si.
 

Avtor: SYLD

Objavljeno:

Zadnja sprememba: 2.5.2011 ob 19:47