Prijava Še nimaš uporabniškega imena? Registriraj se!
Psilon party photo

Nagradna igra za XBox in 50 vstopnic za SYLD finale

Finale tekmovanja SYLD - Support your local DJ se nazadržno bliža, zato smo v sodelovanju z našimi partnerji in pokrovitelji organizirali nagradno igro, v kateri lahko osvojite eno izmed 50 vstopnic za SYLD finale, z malo sreče pa celo igralno konzolo XBOX.

Nagradna igra se izteče 3.6.2011, število poslanih SMSov ni omejeno. Cena poslanega SMSa je po ceniku vašega mobilnega operaterja, cena povratnega SMSa je 1,49€. Več informacij, pravila in splošni pogoji so objavljeni na spletni strani www.syld.si.

V nagradni igri sodelujete tako, da na številko 3737 pošljete SMS z vsebino LDJ.

Glavno nagrado igralno konzolo XBOX prispeva računalniška trgovina Comshop.

Vsem izžrebanim vstopnicam za SYLD finale bomo primaknili še uradni promocijski CD, ki ga je sestavil angleški DJ in producent Paul Langley.

SYLD finale bo 10.6.2011 v ljubljanski diskoteki Inbox, kjer bosta poleg finalistov tekmovanja kot glavna gosta nastopila Paul Langley in Ronski Speed.

Vsebina prispevka odraža zgolj avtorjevo osebno mnenje in ni nujno tudi uradno stališče uredništva ali celotne ekipe Psilon.org. Ponovna objava prispevka (ali le dela le-tega) je možna le z izrecnim dovoljenjem avtorja ali uredništva. Morebitne napake v prispevku so zgolj nenamerne. Ravno tako ne lektoriramo prispevkov, ki jih prejmemo s strani zunanjih sodelavcev.
facebooktwittermyspacenetlogsitetalk

Povezane vsebine

Dogodek

Support your local DJ - Finale 2011

PrijavaX

Uporabniško ime
Geslo
Avtomatično me prijavi ob vsakem obisku
Če ne želite, da se shrani cookie z zakodiranimi podatki za vašo prijavo, ne obkljukajte tega polja!
Ojoj, ne spomnim se gesla!
V polje "Uporabniško ime" vnesite email, s katerim ste se registrirali, ali pa vaše uporabniško ime!
Close