Sensation White preparty

Ljubitelji elektronske glazbe! Zapocele su pripreme za Sensation White u Beogradu, a mi smo zaduženi da vas zagrijemo za tu ludu noc. Naime, na ulazu u club dijelit cemo razne nagrade, a doživljaj cemo vam upotpuniti raznim projekcijama prijašnjih Sensation White partya.

Kao glavnog gosta dovodimo vam, po prvi puta u Hrvatsku, jednog od najvecih producenata house glazbe današnjice. Bavi se glazbom više od desetljeca, porijeklom je Švicarac, a gotovo se svako njegovo izdanje nalazi na top ljestvicama svih distributera elektronske glazbe... Naravno, vec znate o kome je rijec. To je Daniel Portman! Naime, još je kao tinejdžer poceo iskušavati svoje glazbene sposobnosti na svom sampleru Akai2000. Godine rada omogucile su mu da stvori specifican zvuk koji mu je otvorio vrata u glazbeni svijet i zbog kojeg se razlikuje od ostalih producenata. Godine 2006. upoznaje Chrisa Reecea, vlasnika labela “Unreleased Digital”, koji mu odmah nudi izdanje. Daniel uporno nastavlja sa svojim radom, te uskoro potpisuje ugovor sa svjetskim izdavackim kucama, kao što su “Harlem Records” (Sultan), “AnjunaDeep” (Above & Beyond) , “PinkStar Records” (EDX).

Godine 2008. izdaje svoj prvi kompletan album “Twisted Memories – Poems in C-Minor” koji je doslovno izazvao urnebes u house glazbi. Sljedeca godina zapocinje još bolje nego prethodna. Izlazi mu singl “Open Your Mind” koji je doslovno osvojio top liste glazbene industrije. Nadalje, suradivao je s dobro poznatim producentima elektronske glazbe kao što su Jerome Isma-Ae, Koen Groeneveld, D-Formation, Stanley Ross, EDX, Weekend Heroes... Godine su mu rada omogucile gaže diljem cijelog svijeta: Engleska, Španjolska, SAD, Argentina, Brazil, Indija, Japan, Australija... Budite sigurni da necete ostati ravnodošni njegovom kombinacijom agresivnog Progressive House beata i Tech House zvuka

Avtor: La Noche

Objavljeno:

Zadnja sprememba: 29.3.2011 ob 12:23