Prijava Še nimaš uporabniškega imena? Registriraj se!
Psilon party photo

SYLD - Support your local DJ

Po nekaj letih odsotnosti se serija tekmovanj za DJe z najdaljšo tradicijo spet vrača! Support your local DJ 2011 prihaja delno prenovljena, saj so se razmere od zadnjega tekmovanja precej spremenile.

Zaradi pomanjkanja primernih prizorišč in slabih izkušenj v prejšnjih sezonah so se organizatorji odločili, da se predtekmovanje v celoti seli na splet, finalni izbor pa bo še vedno ostal v stari (a vseeno prenovljeni) obliki.

Vsi DJi, ki bi se radi predstavili širšemu občinstvu, se lahko prijavijo na spletni strani serije www.syld.si. Rok za prijave je 31. marec 2011, glasovanje pa se začne naslednji dan in bo trajalo do konca meseca aprila. Finalni dogodek SYLD bo predvidoma konec maja.

DJi se lahko prijavijo v eno izmed dveh kategorij (Techno in Fusion) in po štirje najboljši iz vsake kategorije se bodo uvrstili v SYLD finale. Komisija bo izmed vseh prijavljenih izbrala še DJa leta, ki največ obeta (Best newcomer of the year).

 

Ne čakaj, prijavi se zdaj!

Izkoristi priložnost in se izstreli med zvezde!

 

Na povezavi http://www.youtube.com/embed/fc5DJZk0Yvs si lahko pogledate še video povzetek serije SYLD 2007.

Vsebina prispevka odraža zgolj avtorjevo osebno mnenje in ni nujno tudi uradno stališče uredništva ali celotne ekipe Psilon.org. Ponovna objava prispevka (ali le dela le-tega) je možna le z izrecnim dovoljenjem avtorja ali uredništva. Morebitne napake v prispevku so zgolj nenamerne. Ravno tako ne lektoriramo prispevkov, ki jih prejmemo s strani zunanjih sodelavcev.
facebooktwittermyspacenetlogsitetalk

Povezane vsebine

povezava

www.syld.si

PrijavaX

Uporabniško ime
Geslo
Avtomatično me prijavi ob vsakem obisku
Če ne želite, da se shrani cookie z zakodiranimi podatki za vašo prijavo, ne obkljukajte tega polja!
Ojoj, ne spomnim se gesla!
V polje "Uporabniško ime" vnesite email, s katerim ste se registrirali, ali pa vaše uporabniško ime!
Close