Shed na Elements večeru

Po Marcelu Dettmannu in Benu Klocku na Elements gostijo končno prihaja še najbolj eminenten rezident razvpitega Berghaina: Shed!

Rene Pawlowitz je predvsem romantik z veliko mošnjo, saj poustvarja pionirsko obdobje techna, ko eksperimentiranje in žanrski preskoki še niso veljali za eksotiko. Najbolj inovativen a tudi konsistenten producent zadnjih treh let je sprva zaslovel s svojimi klubskimi žmohtami pod aliasi EQD, WAX in STP, v katerih spaja hladno berlinsko podzemlje z detroitsko melanholijo, Shed pa najbolj zasije na svojih dolgometražcih. Na prvencu Shedding The Past je zagledan v prihodnost obračunal s techno nostalgijo, na lanskem The Traveller pa je v svoj značilen zvok med drugim pregnetel jungle, UK hardcore in breakbeat ter si prislužil non-stop felacijo elektrončkarskih portalov tipa Resident Advisor. Svojo čvrsto naravo je Rene dokazal tudi v brutalnemu duetu z Dettmannom pod imenom Deuce ter na nedavni kompilaciji Berghaina z naslovom Fünf, njegove komade pa sta med drugimi remiksirala Surgeon in Martyn.

Na manjšem od plesišč se bo tokrat odločalo, kaj se pravi electro, saj bodo ortodoksni konzervativci končno prekrižali nosove s pogani iz Smetnjaka.

Trdo in pravilno, v petek, 25. februarja!

Avtor: K4 info

Objavljeno:

Zadnja sprememba: 11.2.2011 ob 20:21