Hiphop dogodki TRUeSKOOL v K4

Iniciativa za podporo klubske kulture "K4 se širi" napoveduje vzgojno-izobraževalne serije večerov v sodelovanju z zunanjimi sodelavci, organizatorji dogodkov in DJ kolektivi. Tokrat predstavljamo novo mesečno serijo večerov na malem flooru kluba K4 s poudarkom na DJ elementu Hiphop kulture pod imenom TRUeSKOOL.

Rezident DJ ekipa, ki jo sestavljajo K'Pow (RDYO DJs), Reister in Sony Walkman, občasno tudi z gosti, bo skrbela za TRUeSKOOL selekcijo. Hiphop, od njegovih začetkov do današnjih zvokov, pomešan z ''original sample'' brejki, s katerimi se želi predstaviti korenine Hiphop glasbe in z njimi povezano "digging" kulturo širši publiki.

"Crate digging" je nenehno brskanje za zaprašenimi in skoraj pozabljenimi vinilnimi dragulji in neusihajoča življenska strast vsakega trueschool DJa, producenta, zbiralca, . V Hiphopu je "digging" ključnega pomena, saj se na ta način dokopljemo do zanimivih in edinstvenih komadov - "original breakov" ki večinoma izhajajo iz jazza, funka in soula - neusahljivega vira inspiracij in osnovnega orodja za nastanek novih komadov.

Tako da, Hiphop glave, "digging" entuziasti in vsi ostali, željni dobre glasbe, vabljeni na prvi TRUeSKOOL sešn!

Avtor: K4 info

Objavljeno:

Zadnja sprememba: 11.2.2011 ob 20:17