Slovenian Hard Dance Convention

Letošnja slovenska Hard Dance konvencija bo že 6. po vrsti. V ljubljanskem klubu Inbox bodo nastopili svetovni težkokategorniki trdih plesnih ritmov, na čelu z italjanskim hard kraljem Tatanko! Pripravite se na 18. februar, saj bizon obljublja, da nas bo na premiernem nastopu v Sloveniji dodobra pretresel.

Tatanka je indijansko ime za bizona, kar odlično sovpada z načinom, kako je Valerio Mascellino aka DJ TATANKA napadel glasbene lestvice leta 2005. Že po nekaj mesecih so vsi vzklikali 'Hardstyle is the Music', njegov remiks za 'Nobody liked the records that I play', pa je postal neuradna himna festivalske sezone. Vendar pa ti hiti niso prišli sami od sebe, saj je bil Tatanka znan že po svojih zgodnejših hardstyle izdajah in še vedno velja za enega najpomembnejših italijanskih artistov elektronske glasbe s polnim urnikom nastopov. Lasti si enega najbolj tehnološko naprednih studijev med producenti trših zvokov, poleg lastnih produkcij pa producira tudi za nekatere druge uveljavljene artiste. Frontman založbe Zanzatraxx je zlahka prepoznaven tudi po logotu, ki ponazarja komarja.

Tatanka je nastopil že na vseh pomembnejših festivalih v Evropi, vključno z Defqon 1, Decibel Outdoor, Emporium, Tomorrowland, Nature One ter seveda največjim hardstyle praznikom – QLIMAX!

Luca Antolini je eden izmed najbolj vročih italijanskih glasbenih izvoznih artiklov. Petnajst let produkcije ter hiti ‘Rock’, ‘In The Name Of God’, ‘The Race’ in produciranje za hardstyle pionirja ‘Technoboya’ ter ‘Tuneboya’, so samo dokaz njegove popularnosti, obenem pa je znan tudi po svojih hardstyle aliasih 'The Navigator' in 'Black & White'.

Ob vsem tem ni nič čudnega, da njegove plošče vrti cela paleta svetovnih zvezdnikov iz različnih glasbenih svetov- Armin van Buuren, Tiësto, Judge Jules, Scot Project, Lisa Lashes, Alex Kidd, so samo nekateri izmed njih. Lucov unikaten in raznovrsten glasbeni stil je tudi razlog, da je postal zelo zaželjen tudi kot remikser, v svoji karieri pa je remiksiral imena kot so Lisa Lashes, Anne Savage ter Phil York.

Njegov nabit didžej urnik je dokaz njegove svetovne popularnosti, saj redno nastopa na vseh pomembnejših italijanskih dogodkih ter polni klube po Nizozemski, Švici, Danski, Avstraliji ter Angliji.
Leta 2010 je zagnal založbo 'United Styles', ki bo služila predvsem predstavitvi njegove lastne produkcije, prva izdaja 'Control Your Body' se je že zavihtela na vrhove lestvic ter radijske postaje širom sveta, obenem pa se nahaja na kompilacijah 'Hard Dance Awards' ter 'Hard Dance Icons'. V letu 2011 bo nastopal tudi na Ibizi, v povezavi z balearskim otokom zabave pa bo miksal tudi kompilacijo 'RIOT! In Ibiza'.

V Slovenijo na spektakel 'Slovenian Hard Dance Convention' Luca Antolini prihaja na vrhuncu svoje slave, zato bi ga bilo greh zamuditi!


Avtor: Hardstyle.si

Objavljeno:

Zadnja sprememba: 10.2.2011 ob 9:37