Marko Nastić

Marko Nastić je eden najboljših DJev v Srbiji. Spoznavanje glasbe je pričel pri 14 letih. Že kot mladoletnik je bil rezident v dveh zelo popularnih klubih Industria in Omen. Danes se lahko pohvali z ogromno nastopi širom po svetu. V svoji elektronski sceni tesno sodeluje s prijateljem iz otroških let Dejanom Miličevićem in drugimi DJi. Marko Nastić je postal ime za promocijo srbske techno scene.

Marko Nastić sodeluje tudi s slovenskimi DJi kot sta Umek in Valentino Kanzyani. Veliko vlogo pri promociji je imel DJ Rush, kot najmočnejša evropska booking hiša Kne'Deep, katera je usmerjena na trdi techno in zahvaljujoč kateri je Nastić imel priliko nastopati z vsemi velikimi techno DJi in obiskati evropska mesta. Je odličen producent in remixer elektronske glasbe. Tokrat bo gost gorenjske discoteke Club Extreme v Kranju.

DJ Unique je perspektiven DJ nove generacije. Sodeloval je na odrih že z mnogimi znanimi DJi kot so: Dubfire, Erick Morillo, James Zabiela, Desyn Masiello, Seb Fontain, Nick Warren, Monika Kruse,… Njegovi nastopi se vrstijo predvsem doma. V času sezone veliko nastopa v Španiji (Barcelona, Ibiza). Nekajkrat je gostoval tudi v Sloveniji.

DJ Bomba je več let na sceni komercialne glasbe, katero je leta 2007 nekoliko opustil in si privoščil 2 leti premora. Jeseni leta 2009 se ponovno aktivno vključil v svet DJ-ev in prične nastope širom Slovenije. Zvrst s katero se predstavlja danes je predvsem House in TechHouse Techno. Trenutno deluje kot rezident v novem gorenjskem Clubu Extreme. Za jesen 2011 pa napoveduje Extremni Top party v gorenjski prestolnici z mnogimi odmevnimi DJi.

Avtor: Extreme

Objavljeno:

Zadnja sprememba: 8.2.2011 ob 19:07