Obletnica SMASH !T

SMASH !T, spočet v Rogu, vagabund ljubljanskega klubskega podzemlja, praznuje svoj drugi rojstni dan. Smashalo se bo na pustno soboto v Močilniku pri izviru Ljubljanice. SMASH !T prvič v Sloveniji predstavlja Davida Moleona, špansko legendo, uveljavljenega didžeja in producenta ter lastnika založbe Moop Up, v paketu z ravno pravo mešanico domače trše elektronske industrije.


Popularnost SMASH !T sovpada s promocijo domačih neuveljavljenih didžejev. Nekateri izmed njih, denimo Dj Drawle in Daniel Greenx, ki bosta z nami tudi tokrat, so te dni nadebudni pomladek domače klubske scene. Nastopili pa bodo tudi veterani domačih plesišč Rydel, LxS (Lexisov novi techno projekt) in Gamut, ki na SMASH !T prihaja prvič.

Dobrodošli vevrce, metuljčki, princeske, vesoljci, zombiji, čarovnice in drugi - novo leto bomo začeli s pravo techno bombo!!!


David Moleón je DJ in producent z 11 letnimi izkušnjami.
David se je rodil in odraščal v Granadi v Španiji, preživel pa je tudi leto v Grčiji, kjer je dneve in noči prebil kot DJ in organizator različnih dogodkov. Tam se je srečal z različnimi glasbenimi žanri in pričel oblikovati svoj umetniški izraz. Skozi celotno kariero je čas posvečal miksanju, glasbeni tehnologiji, spletnemu oblikovanju in tehnologiji zvoka. Kariero producenta je pognal v tek septembra leta 2006 pri založbi Djpro in hitro pridobil sloves cenjenega producenta s številnimi hiti, tudi pri drugih Španskih založbah. Nato je leta 2007 ustanovil lastno založbo, Moop Up. Prvi posnetek je izšel poleti leta 2008 in hitro postal hit ter se uvrstil na glasbene lestvice in v sete DJ-je po vsej Evropi. Četrta izdaja založbe Moop Up pa je luč sveta ugledala februarja lansko leto. David se je s komadom IGRIV uvrstil na zadnjo kompilacijo Bena Simsa, med vsem sodelujočimi DJ-ji pa je bil edini španski predstavnik. Tudi Robert Natus je izrazil navdušenje nad Davidom, tako da je na zadnja dva CD-ja uvrstil dva komada Španskega glasbenika.
David je nastopil na mnogih prestižnih dogodkih po vsej Španiji in Portugalski, med drugim tudi na Industrial Copera (Granada), Code (Madrid), Isla Tortuga (Ciudad Real), La Cova (Barcelona), Sala Loop (Almeria), Aixa Galiana (Avila), 114 Club (Oporto), Technosonic (Burgos),Alcantara Club (Lizbona), La Nuit (Koruna) in Live Dance Festival (Almería). Njegovi seti na treh gramofonih in live nastopi odražajo visoko kakovostno DJ-anje, tehnično spretnost in moč, zaradi česar je zaokrožen DJ in predvsem izstopajoč glasbenik juga Španije. David je nekdo, na katerega moramo biti pozorni, tako v studiu kot tudi za gramofoni na odru.

Avtor: Smash !t

Objavljeno:

Zadnja sprememba: 3.2.2011 ob 9:05