Psilon začenja praznovanje 10. obletnice

21.januar 2011 je dan, ko na našem portalu, specializiranem za elektronsko glasbo, uradno pričenjamo praznovanje prvega okroglega jubileja. Za prvo proslavitev prvih desetih let smo izbrali ljubljanski klub InBox in se priključili nadvse uspešnim Eureka! večerom.

Vljudno vabljeni, da z nami preživite noč ob dobri glasbi in nostalgičnem obujanju spominov, hkrati pa z nami zakorakate v naše drugo desetletje. Za gramofoni na malem plesišču se bodo zvrstili izbrani slovenski didžeji, ki so v vseh teh letih največkrat nastopili na Psilon dogodkih. Stilsko se ne omejujemo, tako da bo moč slišati vse od pocukranih house nostalgičnih uspešnic preko elektro klasik do techno koračnic starejšega datuma. Trance dizalice bomo tokrat prepustili Eureki na glavnem plesišču. Vsi nastopajoči obljubljajo pravo retrospektivo zimzelenih uspešnic, vmes pa lahko pričakujemo tudi nekaj najnovejših, še ne izdanih poslastic.
Na malem plesišču bodo za razgibavanje poskrbeli Daniel Gloomy, Bloody-J, Numarex, Vergi d'Angelo, Krissman in Crocy.

Za dodatno popestritev večera pa je ekipa Psilon.org pripravila še jagodni izbor foto materiala, s katerim smo poskušali ovekovečiti vibracije najbolj uspešnih partyjev preteklega desetletja. Pridite in preverite, če smo tudi vas ujeli v neprimernem trenutku!

Zabava zagotovljena, zadrega tudi!

Se vidimo na malem flooru!


Avtor: Kelvan

Objavljeno:

Zadnja sprememba: 21.1.2011 ob 9:16