Eureka vs. Psilon ali kako Simon Patterson sreča veverice

Eureka! novo leto začenja udarno- na željo številnih ljubiteljev bo Slovenijo obiskal vodilni svetovni techtrance DJ in producent SIMON PATTERSON. Znan po svoji značilni produkciji ter hitih kot so 'Bulldozer', 'F-16', 'Thump', 'Miss You' ter 'Something's Up' s studijskim partnerjem Seanom Tyasom, je dosegel tudi svojevrsten rekord, saj je kar enajstkrat zapored pristal na prvem mestu Beatport lestvice. Poleg odlične produkcije pa je cenjen in popularen tudi kot didžej, z nastopi na vseh pomembnejših svetovnih festivalih, njegovi seti so pravi balzam za ušesa, saj se poleg ljubezni do evforičnega trancea spogleduje tudi s technom in psytranceom.

Premierno bomo v Sloveniji gostili še eno vzhajajočo zvezdo, saj je za Sanderjem van Dienom aka FIRST STATE izredno uspešno leto, v katerem je izdal drugi album 'Changing Lanes', ki nam je že postregel s hitom 'Cross The Line' ter 'Reverie'. Velja za enega izmed nosilcev druge generacije nizozemskega trance vala, ki za naslednje leto napoveduje še veliko lastne produkcije ter visokoprofilnih remiksov ter izdajo kompilacije 'Crossroads' ter avtorskega chill-out albuma, obenem pa bo prepotoval zemeljsko oblo kot didžej ter tako navdušil vedno večje število oboževalcev.

Slovenske barve bosta zastopala Eurekin! RECONCEAL, ki je še vedno najbolj produktiven slovenski trance producent ter premierno na Eureka! večeru ljubljančan BIN FACKEEN, ki se vedno bolj uveljavlja kot odličen progressive producent, njegove zadnje izdaje pa so podprli Armin van Buuren, Gareth Emery ter Jerome IsmaAe.

Mala soba kluba InBox bo v znamenju začetka praznovanja desetletnice našega portala, kjer vam bomo postregli z zabavo v pravem psilon veveričjem stilu. Za gramofoni se bodo zvrstili izbrani slovenski didžeji, ki so v vseh teh letih največkrat nastopili na Psilon zabavah. Vsi nastopajoči obljubljajo pravo retrospektivo zimzelenih uspešnic ter tudi nekaj najnovejših poslastic. Poleg tega pripravljamo še zbirko fotografij od ustanovitve našega portala pa do današnjih dni (namig: vmes bodo tudi nekatere dosedaj še neobjavljene slike!).


Avtor: Kelvan

Objavljeno:

Zadnja sprememba: 16.12.2010 ob 10:04