Prijava Še nimaš uporabniškega imena? Registriraj se!
Psilon party photo

MASACRATE 2010

Tudi letos pade inventura najtršega, kar razsaja v elektronskem podzelju, točno na božič. Saj, če si dovolimo parafrazo osivelega plastik-fantastika, za familijo si je treba čas vzet, ga ornk zastružit in se na polno fajn imet! In s kom se sploh lahko imaš bolje, kot z mučenci, s katerimi puščaš švic v razbeljenih neonskih arenah. Letos bomo že šestič kalili božični mir in iskali luč iz teme na kondicijskem treningu klenih tehnoborcev, ki se klanjajo le debelim basom in zgodbam s trde strani tehna. Koalicija je v krizi, resničnost kolje resnico, kompas se vrti v prazno - soborci te potrebujejo bolj kot kdajkoli prej! Strnimo vrste in stopimo v dva-enajst pod edinim pravim praporom. Čas je, da končno postaneš eno s Hard Ass Technom!

Božič bomo pobarvali s sedaj že dodobra utečenim prazničnim srečanjem pristašev Hard Ass Techna. Posebnost šeste izdaje zgodbe, ki je pred leti pognala korenine v celjski dvorani Golovec, in se je uveljavila kot železni repertoar veselega decembra, pa je dvojni nastop newyorške legende Lennyja Deeja, ki bo ob hardtechno setu nastopil še z žlahtnim izborom hardcora, žanra, s katerim je v zgodnjih 90. letih pripravil teren za uspeh nekaterih največjih plesnih mojstrov zadnjih dvajsetih let

Več slik

Mugada|07.12.2010
« Novice|PR
Vsebina prispevka odraža zgolj avtorjevo osebno mnenje in ni nujno tudi uradno stališče uredništva ali celotne ekipe Psilon.org. Ponovna objava prispevka (ali le dela le-tega) je možna le z izrecnim dovoljenjem avtorja ali uredništva. Morebitne napake v prispevku so zgolj nenamerne. Ravno tako ne lektoriramo prispevkov, ki jih prejmemo s strani zunanjih sodelavcev.
facebooktwittermyspacenetlogsitetalk

Povezane vsebine

Dogodek

Masacrate VI

PrijavaX

Uporabniško ime
Geslo
Avtomatično me prijavi ob vsakem obisku
Če ne želite, da se shrani cookie z zakodiranimi podatki za vašo prijavo, ne obkljukajte tega polja!
Ojoj, ne spomnim se gesla!
V polje "Uporabniško ime" vnesite email, s katerim ste se registrirali, ali pa vaše uporabniško ime!
Close