RNB Confusion - v tretje gre rado...

Upamo, da nam ne boste zamerili, ker vam zopet pripravljamo odlično zabavo. Prišlo je do manjših sprememb, ampak prevladala je naša želja, ki je prisotna že od samega začetka – da vam, našim zvestim obiskovalcem, v Sloveniji ponudimo kvalitetno r&b zabavo, ki je vrjetno do sedaj še niste okusili. Ker si torej želimo, da še naprej skupaj žuramo in se zabavamo, vam s ponosom predstavljamo novo destinacijo, za katero upamo, da jo boste podprli kot vedno doslej.

V soboto, 11.decembra, vabimo vse ljubitelje plesnih r&b ritmov, da se udeležijo otvoritve nove sezone RNB Confusion večerov, ki se bo odvijala v klubu Bachus. Zaradi vašega velikega in pozitivnega interesa boste od 11.12. naprej lahko na RNB Confusion večerih plesali vsako soboto od otvoritve naprej. TISTO strogo pravilo, ki bo obvezno veljalo in katerega bomo dosledno upoštevali vsako soboto, je starostna omejitev 19 let.

RNB CONFUSION SPECIAL
Vsako tretjo soboto v mesecu bo RNB Confusion v sklopu svoje franšize ob rezident DJ-ih predstavil tudi posebne goste. Že na otvoritvi bomo tako gostili vokal in liderja popularne skupine Connect – Ivana Dražića Dragog. Ivan Dražić Dragi vas bo skupaj z vašim priljubljenim dvojcem RNB Confusiona DJ-em Zrno in Shekotom zabaval na mikrofonu s svojimi MC veščinami in refreni največjih hitov skupine Connect (Jeebena, Nebo, Prijateljska ljubav, Vuglji vuglji...). Skupina Connect že od samih začetkov sodeluje na različnih projektih RNB Confusiona, takšna gostovanja pa so posebne klubske poslastice. Tako bo RNB Live! Confusion v Bachusu v naslednjih mesecih gostil velikane r&b in hip hop scene, kot so: Dj CLK (London, MTV), Nick The Drummer (uradni bobnar Tony Cetinskega), vokalistko Ivo Ajduković, Oli Dobollija (uradni Dj Eda Maajke) in ostale .

Nestrpno vas pričakujemo v naši novi rezidenci – klubu Bachus. Oborožite se samo z dobro voljo, obujte plesne čevlje in se prepustite ritmom RNB Confusiona.


Avtor: RNB Confusion

Objavljeno:

Zadnja sprememba: 4.12.2010 ob 16:10