Novoletno praznovanje in after v Močilniku

Ker se je v preteklem letu izvir Ljubljanice temeljito razburkal tako rekoč vsak mesec, bi bilo sramotno, da bi bila zadnja noč v letu kakršnakoli izjema. Zato sta HDM in SHC v ponovnem sodelovanju pripravila pravo novoletno rajanje.

Na silvestrski večer nas bodo na velikem flooru v novo leto popeljali naši glavni protagonisti najtrših elektronskih zvrsti. Plesali boste lahko na zvoke hardstyla, earlya, hardcora, mainstreama.

Na drugem flooru pa bo ekipa E.O.S. pripravila širok izbor plesnih ritmov. Uživali boste lahko v technu, minimalu, housu in progressivu. Seveda pa obljubljajo tudi vse trši zaključek in dober uvod v podaljšano bivanje.

Po koncu novoletnega rajanja nas namreč čaka NAJVEČJI NOVOLETNI AFTER PARTY!! Pričel se bo že v ranih jutranjih urah prvega novoletnega dne, trajal pa bo vse do drugega dne. Na velikem flooru nas bodo v ekstazo popeljali (hard)techno in schranz junaki iz domačih logov, na drugem flooru pa bodo rohneli hardstyle in hardcore ritmi izpod prstov tako domačih kot tujih DJev.

Priskrbite si svojo VIP vstopnico še danes! Več informacij o VIP vstopnici in obeh dogodkih na spodnjih povezavah:

NOVO LETO: http://hardtosaygoodbyenewyear.wordpress.com

PODALJŠANO BIVANJE: http://newyearsafterparty.wordpress.com


Avtor: Paymon

Objavljeno:

Zadnja sprememba: 1.12.2010 ob 15:59