Fashion TV Clubbing with DAVID MORALES & MIRO DESIGN Fashion Show

Ste pripravljeni na še eno nepozabno Fashion TV zabavo? Tokrat bodo celovito modno izkušnjo v soju žarometov Fashion TV lahko izkusili obiskovalci kultne Ambasade Gavioli. Ekstravagantni oblikovalec Miro Mišljen, ki za dalj časa zapušča slovensko modno sceno bo tam predstavil svojo linijo oblačil Miro Design z modeli agencije Bronz Models. V modno glasbeno noč pa nas bo za njim s celonočnim setom popeljal newyorški gospod Modni, tudi sam ambasador modnih znamk kot sta Iceberg in Armani – David Morales.

Ob neponovljivi modni predstavi Mira Mišljena se bomo spustili v svet njegove razgibane domišljije. Tokrat se bo spogledoval z daljnimi kraji, popotovanji aristokratke družbe konca 20. stoletja, žensko, ki ji potovanje predstavlja nov modni izziv, željo po novem, nov začetek, konec nečesa ustaljenega v mejah omejenega. Skratka želi se počutiti svobodno, okusiti neskončnost in se zazreti v negotovo prihodnost ... biti samosvoja ... takšna kot je oblikovalec sam.

David Morales se je med velike zgodbe podalpskega klubskega razvrata zapisal prav s celonočnimi seansami v izolskem glasbenem templju, lani pa tudi kot gostitelj prvega slovenskega Fashion TV Clubbinga, ko je razvnel množico v razprodanem klubu Inbox. Tokrat se bodo vse tri kreativne zgodbe, glasbena, arhitekturna in modna, zlile v eno. Grammyjevec, ki bo spomladi končno izdal svoj novi album, bo na tokratnem modnem clubbingu, prvem v Ambasadi Gavioli, predstavil tudi svoj sveži hit "I Make You Gaga", ki sta ga posnela z Janice Robinson, pevko plesne klasike in UK #1 singla "Dreamer" (Living Joy), in še kup novih skladb.


Avtor: TrickyDisco! PiArt

Objavljeno:

Zadnja sprememba: 25.11.2010 ob 20:40