TRANSMISSION 2010 – FUTURE CITIES

V soboto 6. novembra 2010 bo praška O2 Arena gostila še eno edicijo največjega dvoranskega CEE trance dogodka “Transmission“. Transmission se vrača s temo “Future Cities“, Markus Schulz pa je produciral tematsko pesem za to leto. Transmission bo ponovno ponudil impresivne LED zidove, dekoracijo, mnoge laserje, pirotehnične efekte in ogromne sisteme ozvočenja. Prav tako pa ne bo do manjkali bogati performansi in drugi scenski elementi, ki delajo Transmission unikaten plesni dogodek s popularnostjo tudi izven meja Češke Republike. Vsako leto na tisoče ljudi iz sosednjih držav pride v Prago, da bi obiskali in doživeli Transmission.

Ta edicija Transmissiona bo predstavila sedem posebnih gostov, ki vam bodo omogočili okusiti trenutno najboljšo elektronsko trance glasbo, ki zabava na milijone oboževalcev po svetu.

Po velikem uspehu lanskoletne edicije, se na Češko vrača slavni nizozemski producent in DJ Sander van Doorn, ki po anketi o najbolj slavnih DJ-jih na svetu v reviji DJ Mag spada med 10 najboljših DJ-jev.

Drugi, ki se vrača in prav tako spada med top 10 v DJ Mag ter za kogar bi se lahko reklo, da je rezident Transmissiona, je slavni in priljubljen ameriško-nemški DJ in producent Markus Schulz, ki bo po velikem uspehu himne za Transmission 2008 „The New World“ (video si je na YouTube ogledalo več kot 2,2 milijona ljudi) produciral uradno himno letošnjega Transmissiona z naslovom „Future Cities“.

Naslednja zvezda, ki ga boste videli na letošnji ediciji bo za Grammyja nominiran in visoko spoštovan DJ in producent Andy Moore. Premierni nastop bo letos doživel vzhajajoči britanec, DJ-ja in producent Simon Patterson.

Z Norveške bo prišel top DJ in producent Boom Jinx, ki je znan po glasbi iz znane tv serije CSI: Miami. Uživali boste lahko tudi v zvokih nizozemskega trance dueta W & W, ki velja za enega nabolj spoštovanih prihajajočih talentov iz Nizozemske.

Da zaokrožimo line up pa iz daljne Avstralije k nam prihaja zelo poznan in visoko spoštovan DJ in producent Jaytech.

Poleg teh artistov pa bo vrhunec Transmissiona še VJ-janje nagrajene nizozemske VJ ekipe Vision Impossible, ki je tako kot vsako leto odgovorna za trailer in vse intro filme za nastopajoče artiste.


Avtor: United Music

Objavljeno:

Zadnja sprememba: 15.10.2010 ob 14:47