Prijava Še nimaš uporabniškega imena? Registriraj se!
Psilon party photo

Underground Grooves (U-Grooves) vas pričakuje v novi preobleki!

U-Grooves je užitek za vsakega dj-a, producenta,glasbofila. V popolnoma opremljenem razstavnem salonu najdete široko paleto produktov vodilnih svetovnih znamk in najnovejših midi control tehnologij: Pioneer, Denon, Allen & Heath, Stanton, Vestax, Numark,Technics, Gemini...

Pri U-Grooves dobite strokoven nasvet iz prve roke, odgovore na težka vprašanja, pomoč pri izbiri in odločitvi najprimernejšega medija. Tudi za vaše posebne želje produktov, ki jih ni na zalogi,imamo posluh. Naročite - potrudili se bomo za vas.

Trgovina z opremo za DJ-e,velika izbira,ugodne cene in prvovrsten servis

Pokukajte v našo prenovljeno spletno trgovino in posezite po vašem izdelku za ustvarjanje elektronskih užitkov, vključno z mešalkami, playerji,mikrofoni in posebno DJ software opremo najboljših proizvajalcev.

Ne zamudite odlične prilike in preverite kako lahko z nekoliko sreče postanete prav vi dobitnik nagrade – estetsko oblikovanih slušalk z odlično kvaliteto zvoka znamke Sennheiser.

Obiščite našo spletno stran in gruvajte z nami!
U-Grooves.com - Sounds perfect!

Vsebina prispevka odraža zgolj avtorjevo osebno mnenje in ni nujno tudi uradno stališče uredništva ali celotne ekipe Psilon.org. Ponovna objava prispevka (ali le dela le-tega) je možna le z izrecnim dovoljenjem avtorja ali uredništva. Morebitne napake v prispevku so zgolj nenamerne. Ravno tako ne lektoriramo prispevkov, ki jih prejmemo s strani zunanjih sodelavcev.
facebooktwittermyspacenetlogsitetalk

Povezane vsebine

povezava

www.u-grooves.com

PrijavaX

Uporabniško ime
Geslo
Avtomatično me prijavi ob vsakem obisku
Če ne želite, da se shrani cookie z zakodiranimi podatki za vašo prijavo, ne obkljukajte tega polja!
Ojoj, ne spomnim se gesla!
V polje "Uporabniško ime" vnesite email, s katerim ste se registrirali, ali pa vaše uporabniško ime!
Close