V Yucatan prihaja kraljica house glasbe!

Senzacionalna diva, s privlačnim glasom in fenomenalno odrsko prezenco. Začutite njeno strast, saj sodi med redke umetnike, ki ljudi vznemirja z očarljivim glasbenim dotikom. Barbara je živeča legenda, ki jo morate izkusiti. Je del house skupnosti več kot 20 let, nadeli so ji vzdevek kraljica ali mati housa in ko je izjavila, da je ona house glasba, je s tem mislila skrajno resno. Barbaro je house posrkal vase že leta 1985 in od takrat dalje house deklarira kot glasbo, ki dviguje.

Njeni hiti, kot so kultna "Most Precious Love", vedno opevani "Beautiful People" in "Stop Playing With My Mind", so pristali in se dlje časa obdržali na prvem mestu Billboardove lestvice največjih klubskih hitov. Pohvale in priznanja je po tekočem traku pobirala tudi na House Music Awards v kategorijah Best Live PA, Outstanding Vocal on a Track, Best Track, Best Remix. Njeno sodelovanje z različnimi glasbeniki je postalo legendarno, saj je dosedaj sodelovala že z več kot 40 DJ oziroma izvajalci, kot so The Pet Shop Boys, David Guetta, Dee Lite, C&C Music Factory, Masters At Work, Danny Tenaglia, Soul System,Ultra Nate, Wyclef Jean, Moby...

Poleg tega, da je svetovno poznana kot pevka/umetnica/performerka, je tudi pisateljica, aktivistka, mentorica, promotorica, stilistka, lastnica znamke, svetovalka in koreografinja.

Nastopila je širom po svetu: Afrika, Tokyo, Sydney, Rusija, Švedska, Berlin, Toronto, Ibiza, Italija, Chicago, San Francisco, London, Nemčija, Hong Kong, Hrvaška, Francija, Egipt in seveda New York... če jih naštejemo samo nekaj!

Barbara je sodelovala s producenti, bila na turnejah, posnela spremljevalne vokale za Moby, Cerrone, Pet shop boys, Dave Steward, Wyclef Jean, Reel to Reel, Danny Teneglia, Eric Morillo, DJ Pierre, Lil Louis Vega, Kenny Dope Gonzales, Terry Hunter, David Guetta, Blaze, Junior Vasquez, Peter Luts, DJ Spen, DJ KFK, Timmy Vegas.

Nekateri Barbarini najboljši Billboard Club hiti: Beautiful People, I get Lifted, Stay Together, Jazz It Up, Stop Playing With My Mind, Most Precious Love in Love Vibration. Zaradi uspeha hita Most Precious Love se ljudje še vedno selijo iz Velike Britanije v Miami in Portugalsko, medtem pa Barbara prejema nagrade in priznanja za dosežke ter nastope. Je edina umetnica s svojo posestjo v Ibizi, Španiji, kjer že 8 let prireja tedenske zabav, ki prejemajo mednarodne pohvale in prepoznavnost.


Avtor: Yucatan

Objavljeno:

Zadnja sprememba: 12.10.2010 ob 9:51