COCKTAIL HOUSE FEVER with DJ Aleksij

V petek 10.9.2010 bodo klubski ritmi odmevail v vsakomur, ki je željan nekaj novega, ter sega globoko v tistega, ki želi biti del te. Ob sami prisotnosti bo vsak obiskovalec prevzel občutke, ki mu jih do sedaj v sloveniji zaprt prostor še ni nudil. Prijeten ambient, nepozabno vzdušje, nesramno dobri cocktaili & Dj Aleksij vse to in še več lahko pričakujete v naši družbi. Pridite, skupaj se bomo zabavali do jutra!

DJ Aleksij je eden najbolj prepoznavnih DJ imen v Sloveniji. Kamorkoli pride vrteti glasbo vnese svoj inovativni pristop in oseben glasbeni izbor, ki vedno znova pozitivno preseneti obiskovalce njegovih setov. Z glasbo se DJ Aleksij ukvarja že več kot desetletje, in ni ga kluba ali glasbenega dogodka, ki ga ne bi v tem času obiskal. Znan je po energičnih in dolgo trajajočih setih.

 

Aleksij je svojo kariero začel v domači Novi Gorici, kjer ga je kmalu opazil Valentino Kanzyani in nedolgo za tem je DJ Aleksij postal rezident DJ izolske Ambasade Gavioli. Oktobra 1998 je ustanovil organizacijo House Spectrum, ki je pomembno prispevala k razvoju house scene v Sloveniji, saj je pred slovensko občinstvo pripeljala inovativne house DJ-e in producente.

 

Aleksij je rolal po celi Sloveniji, Hrvaški, Bosni, Avstriji in Italiji in to mu ni bilo več dovolj. Postal je producent in se leta 2005 povezal z Angel Anx-om. Rezultat je bil komad »Fatal Song«, ki je bil vključen na dvojni cd United nations of House in kasneje tudi na Pacha Winter sessions vol.4, ko sta ga zmiksala Hector Romero in Juan Diaz. Sledili so še mnogi producentski podvigi, nastopi na vseh pomembnih house dogodkih doma in v okolici, DJ Aleksij pa še vedno navdušuje občinstvo


Avtor: DSF

Objavljeno:

Zadnja sprememba: 25.8.2010 ob 19:57