TRUESOUND Open Air Festival

Nakon izuzetno uspješnog prvog dijela Truesound Open Air Festivala gdje smo ugostili najpoznatiji austrijski house DJ dvojac Saunders & D'Estatea, predstavljamo vam drugi dio festivala!

U subotu, 21. kolovoza, u opatijskom beach & disco baru Colosseum, nastupiti će megapopularni talijanski DJ i producent Paolo Barbato koji je već odvano proglašen jednim od najzanimljivijih imena europske house glazbe. Ovo je umjetnik koji slavi 25 godina profesionalnog rada kao DJ i producent. Njegova produkcija konstantno prati korak s vremenom i uvijek zadivljuje publiku na plesnom podiju. Paolo je vlasnik etikete Stereophonic, a surađivao je i sa najrelevantnijim etiketama međunarodne scene, kao što su Warner, Ministry of Sound, Hed Kandi i Peppermint Jam.

 

Uz Paola Barbata, na ovom eventu nastupiti će i mladi talentirani talijanski house DJ Raffaele Delbello koji će svojim jedinstvenim setom otvoriti ovu večer i dovesti publiku do vrhunca prije nastupa glavnog gosta.

 

Za kraj eventa Attilio Pessi i Alex Ivanov pripremili su pravi spektakl za goste. Odvrtiti će 3-satni „back-to-back“ DJ set na 4 decka i rasplesati vas pumping house ritmovima sve do ranog jutra!

 

Prvih 100 posjetitelja dobiti će mixane CD kompilacije Paola, Raffaelea, Alexa i Attilia snimljene posebno za ovu prigodu!

 

Avtor: Truesound

Objavljeno:

Zadnja sprememba: 17.8.2010 ob 10:26