THE CHEMICAL BROTHERS NOVI SINGLE “Another World”

S svojim najnovejšim albumom ‘Further’, ki je izšel v začetku letošnjega poletja, se popularni duet, ki ga sestavljata Ed Simons in Tom Rowlands, vračata h koreninam.
Zbirka osmih novih skladb, ki sta jo napovedal single 'Escape Velocity' in 'Swoon', je izpolnila vsa pričakovanja, saj je bil album proglašen za enega najbolj celovitih do sedaj.

V luči prvega gostovanja pri naših južnih sosedih pa The Chemical Brothers objavljata svoj novi, že tretji single ‘Another World’.

Ta bleščeča, utripajoča elektronska skladba, ki iz počasnega klavirskega uvoda postopno preraste do euforičnega vrhunca, je nedvomno še ena epska uspešnica, ki vas bo hitro dvignila na noge. 'Another World' ima, kot tudi vse druge skladbe na albumu, tudi videospot, ki si ga lahko pogledate na: http://www.youtube.com/watch?v=rFpeLlmfZ0w.
Poleg originalne verzije je single na voljo tudi v nekaj predelavah, med njimi pa izstopata tisti, pod katero se podpisujeta 'BoysNoize' in 'Popof'.

The Chemical Brothers sta zacementirala svoj status na vrhu svetovne glasbene scene, zato njunega gostovanja na Hrvaškem ne smete zamuditi!

Avtor: Dallas

Objavljeno:

Zadnja sprememba: 16.8.2010 ob 20:12