FUKSi podaljšek v skladišču

FUKSi podaljšek v skladišču

Ker navdušenje po #FUKSiju 2021, z naelektreno Siddharto in kraljico napolitanskega tehna, Deborah De Luca, kar ne pojenja, bo atraktivna dvorana L56 v ljubljanskem Litostroju na zadnjo poletno soboto gostila še podaljšek!

In kakšen veliki finale poletja bo to! Na celonočni ’warehouse party’ prihaja FERNANDA MARTINS. Karizmatična brazilska didžejka in producentka, ki vodi z DJ Lucasom kar tri založbe in se rada prelevi tudi v tehno pursitko Dot Chandler, je ljubljenka slovenskih žurerjev. Ta ljubezen traja vsaj od zlate dobe schranza, epolete pa je nabirala tudi na ECO Festivalih, serijah Reload, Schranz Tanz in Technogym, razgibala pa že je tudi festival StellarBeat. Ena najbolj priljubljenih didžejk na svetu, je še posebno vešča mešanja tršega tehna. Atraktiven izgled in nalezljiva energija za mikserjem je pri tem ne ovirata, a njen sloves in priljubljenost stojita predvsem na dolgoletnem odličnem glasbenem delu.

To pa je šele manj kot polovica zgodbe. Da bo rejv v Litostroju res dostojen svojega imena, bosta v back-to-back setu poskrbela ustanovitelja pionirske srbske tehno naveze Teenage Techno Punks, MARKO NASTIĆ vs. DEJAN MILIČEVIĆ. Fotra srbske elektronike, ki sta že v 90. letih prebila med najbolj prepoznavne didžeje in producente iz naše regije, še vedno ohranjata svoj prvokategorniški status, njuni ne prav pogosti skupni nastopi pa so vedno tudi eden od vrhuncev festivala Exit.

Srbskima prijateljema bo teren tokrat pripravil tehno-dedi VEZTAX, ki se bo v poznih jutranjih urah z GUMJO vrnil za mikser še kot polovička tandema DUO 2000.


Avtor: TrickyDisco

Objavljeno: