V Ljubljano prihaja Deborah De Luca

V Ljubljano prihaja Deborah De Luca

Po letu in pol prisilne žurerske pavze, festival #FUKSi nadaljuje pohod na predkoronskem vrhuncu: vrača se kraljica napolitanskega tehna, DEBORAH DE LUCA!

Osvežimo spomin: #FUKSi - Festival urbane kulture Slovenija je glasbeni festival, ki ga organizira agencija Collegium Mondial Travel, vrhunec doživi med poletjem v prestolnici, s podpornimi dogodki pa se v različnih krajih po Sloveniji občasno razcveti v manjših grižljajih. Zadnjega smo bili deležni pred koronsko ustavitvijo družabnega življenja, ko je z  razprodanim nastopom v Cvetličarni Ljubljano stresla tehno valkira DEBORAH DE LUCA

Takoj po nepozabnem nastopu, ki je pred nabito polno dvorano pustil lačne in žejne tehna na stotine rejverjev, ki so čakali z nakupom vstopnic, je Deborah obljubila, da se kmalu vrne v Ljubljano. Tisti kmalu se je sicer malo zavlekel, je pa zato prav ona prvo veliko ime svetovne tehno scene, ki napoveduje nastop ob ponovnem zagonu scene na sončni strani Karavank! Na novi atraktivni žurerski lokaciji L56 v Litostroju, bosta z eno najbolj priljubljenih tehno didžejk nastopila mojster hardgroova in drugih trših odtenkov elektronike Gumja in Brtinzz (tehno set).

Festival #FUKsi 2021 traja dva dni, v petek, 20. 8. bo prvič po dveh letih v Ljubljani nastopila popolnoma naelektrena Siddharta, teren pa ji bodo pripravili Lumberjack. Na novem vročem prizorišču L56 v Litostroju boste prišli na svoj račun tudi ljubitelji piva in burgerjev.


Avtor: TrickyDisco

Objavljeno:

Zadnja sprememba: 8.7.2021 ob 9:26



LINKED/povezane objave

Ta vikend #FUKSI - s še več muzike!
Festival urbane kulture Slovenija - #FUKSi, ki bo ta petek, 20. in soboto, 21. 8. zavzel atraktivno novo prizorišče L56 v ljubljanskem Litostroju,...