Bodywork XI: Different is Different

Xtime Club, Ptuj, Slovenija


Dogodek se je zaključil 26.9.2015 ob 6:00

Začetek je bil 25.9.2015 ob 22:00


* DANTE BENAMI (BodyWork)
https:www.facebook.com/dantebenami

DJ TRICK-C. (BodyWork, SubCult, Vezotonik,Different is Different)
*http:www.facebook.com/djtrickc

* MISS ELECTRIC (Primevil, Primate Recordings, Different is Different), AUT
https:www.facebook.com/MissElectric

* GREENCROSS (Primevil, Primate Recordings, Different is Different), AUT
https:www.facebook.com/iamgreencross

Vstopnina: 10 UR

Poletje se počasi nagiba h koncu, BodyWork pa se vrača v svoj dom v Klub X-Time, kjer bomo z rednimi mesečnimi dogodki ponovno razveseljevali vse mlade in in reciklirane najstnike širom obrobja Štajerske vse preko meja na hrvaško stran.

Sezono 2015/2016 odpiramo s predstavitvijo zvoka založbe Different is Different, ki pa hkrati predstavlja tudi našo filozofijo - smo drugačni. BodyWork je projekt nekomercialne elektronike, ki zvoke Techna na domačem lokalnem področju že skoraj 3 leta prenaša iz podzemlja preko nižin, gozdov, jezer in jas v odprto, klubsko okolje in na ta način filozofijo in vsebino "partijev" oz. "rave"-a postavlja v drugačno luč. Trudimo se ohranjati sloves "drugačnosti", v naše okrilje vabimo nove ustvarjalce, ki prinašajo svežino v domačo elektroniko, tu in tam pokukamo tudi izven zastavljenih okvirjev in se s posebnimi dogodki zahvaljujemo tudi pristašem drugačnih zvokov tehna, ki nas kljub temu lojalno podpirajo.

Rušimo predsodke, združujemo generacije in ustvarjamo - tudi takrat ko nismo na očeh javnosti - vedno aktivno, pridno in usmerjeno v dolgotrajni doprinos in vidnosti na zemljevidu slovenskega Techna. Poletje je bilo plodno, zabetonirali smo temelje drugačne scene, delo na področju produkcije pa je zagledalo luč neonskega sveta.

Moje delo so tako opazili na priznani podzemni techno založbi Different is Different, ki bazira v Avstriji. Tako se je moja prva izdaja znašla na Various albumu, kjer so tudi stvaritve priznanih techno producentk in Dj-k Paula Cezanave, Electric Indigo, Miss Electric, Gayle Sun. Na albumu se je znašel moj "Heirloom", ki so ga podprli uveljavljeni ustvarjalci med drugim Spectrum, Veztax, Cave DJz, Electrorites, Louk, Kerstin Eden, Martin Pod, Mark EG,

Uspeh izdaje in mednarodni support sta privedla do nadaljnjega sodelovanja. Tako bodo še letos na isti založbi sledile izdaje dveh Trick-C EP-jev (samostojni in z remiksi drugih producentov) zato je tudi primeren čas, da zvoke te založbe predstavim domači publiki.

K nam v goste in tudi prvič v Slovenijo prihajata predstavnika drugačenga novodobnega techno zvoka,
še vedno pa podzemnega, surovega, pomešanega s pridihom klasike. Njun zvok je prepoznaven tudi na legendarnih (skoraj da že retro) založbah Primevil in Primate Recordings




LINKED/povezane vsebine

Vreme Ptuj
Vremenska napoved in trenutno vreme za kraj Ptuj, Slovenija