DISCOmutante KARNEVAL 2015

Cvetličarna, Ljubljana, Slovenija


Dogodek se je zaključil 15.2.2015 ob 6:00

Začetek je bil 14.2.2015 ob 22:00



TRADICIONALNA PUSTNA SOBOTA V SOJU DISCO BEATOV
"Disco hits vs. New disco beats!"

 

JAMIRKO
JAMirko, soustanovitelj RDYO DJs in eden najbolj razpoznavnih in uveljavljenih DJev na slovenski klubski sceni, ima glasbo praktično v krvi. Prihaja iz glasbene družine in je po končani glasbeni akademiji nekaj let kot violinist soustvarjal v orkestru Slovenske Filharmonije. V 90-ih je soustanovil in bobnal v legendarnem slovenskem jazz-funk bandu Heavy Les Wanted. V njegovem studiu “T3S Muzik” je in še vedno nastaja širok spekter elektronske glasbe, izdane na številnih kompilacijah in promocijskih CD-jih. Trenutno je v nastajanju njegov prvi samostojni album.
Glasbene korenine JAMirka segajo globoko v funk, acid jazz, disco, jungle-drumnbass, trenutno pa njegov glasbeni spekter obsega tudi dubstep in novejše elektronske bass ritmike. Poleg DJanja in glasbene produkcije tudi aktivno sodeluje z RedBullovo glasbeno akademijo (Red Bull Music Academy) kot Mr.X - zastopnik in predavatelj v Sloveniji.

https:www.facebook.com/JAMirko
https:www.facebook.com/rdyodjs
http:www.redbullmusicacademy.com/

KPow
KPow je kot član DJ kolektiva RDYO DJs aktiven od leta 1997. Do danes je za gramofoni gostoval v klubih in na glasbenih dogodkih povsod po Sloveniji in Evropi skupaj s priznanimi slovenskimi in tujimi DJ-i. Zadnja leta intenzivno sodeluje s hrvaškim MCjem SunnySun kot DJ pri ustvarjanju The SunnySun Show in nastajanju njegovega mikstejpa. Njegov DJ repertoar obsega hiphop, funk, disco, soul in original breaks.

http:soundcloud.com/kpow
http:www.mcsunnysun.com/
https:www.facebook.com/MCSunnySun

Borka
Več kot desetletje za gramofoni DJ Borke se je začelo z break zvrstmi, a se je do danes razvilo v precej bolj hektičen pristop do glasbe. Nekateri mu pravijo freestyle, sam pa ga označuje za mešanico starega in novega funka ter soul, hiphop in break ritmov. Sovodi tudi rx.tx založbo, ki nenehno raziskuje in izdaja nove sveže beate. Glasbeni repertoar dopolnjuje z live DJ-janjem v bendu Jimmy Barka Experience in vodenjem radijskih oddaj na nacionalnem radiu in radiu Študent.

https:www.facebook.com/djborka
https:soundcloud.com/borka
https:www.facebook.com/jimmybarkaexperience?ref=ts&fref=ts

 

Vizuals:
Rasta on the mouse

Cena vstopnic:
Z masko: 8,00 €
Brez maske: 12,00 €

Predprodajna mesta:
Hiše vstopnic Eventim Si (Tivoli Ljubljana, Citypark Ljubljana, Kino Šiška Ljubljana, Križanke Ljubljana, Mestni trg Ljubljana, Hiša športa Ljubljana, Europark Maribor, Citycenter Celje, Klicni center: 1977) in partnerska prodajna mesta: Petrol, Pošta Slovenije, Big Bang, Kompas, (K)kiosk, 3DVA Trafika, Mercator Hipermarket, M Holidays, Svet Knjige in Palma turistična agencija.

Internetna prodaja: www.eventim.si

Telefonska prodaja vstopnic: 01 42 05 000

 

 



LINKED/povezane vsebine

Vreme Ljubljana
Vremenska napoved in trenutno vreme za kraj Ljubljana, Slovenija