Transmission 2014 Praga

O2 Arena, Praga, Češka republika


Dogodek se je zaključil 8.9.2014 ob 6:00

Začetek je bil 25.10.2014 ob 20:00


7 GLAVNIH ZVEZD VREDNIH GREHA:

1. MARKUS SCHULZ

2. JOHN O*CALLAGHAN

3. GIUSEPPE OTTAVIANI

4. SOLARSTONE

5. ALEX M.O.R.P.H.

6. THOMAS COASTLINE - DJ za ogrevanje

7. RANK 1 (Transmix)

Vstopnina: Transmission.cz

Zgodba se nadaljuje: Sobota, 25. oktober je čas za Transmission Praga 2014

Po prvi uspešni mednarodni ediciji v Bratislavi največjega pokritega dogodka v SV Evropi - Transmission v Bratislavi je za nami.

Čas je prišel, da oznanimo datum za isti dogodek, ki bo v Pragi: v koledarju si označite 25. oktober za Transmission Praga 2014. Vstopnice so že v prodaji!

Po lanskoletni razprodani ediciji, ki je privabila obiskovalce kar iz 50-ih držav, se saga nadaljuje z novo osupljivo predstavo v praški o2 Areni. Prepoznavni znak Transmissiona je unikatna produkcija z zvočnim sistemom - Funktion One iz Velike Britanije in tehničnimi strokovnjaki, kar omogoča nepozabno slušno izkušnjo. Oder, ki se razprostira na kar 1000 m2 je opremljen s številnimi laserskimi lučmi in led zasloni, co2, topovi s konfeti in pirotehničnimi izdelki.

Z organizacijskim pristopom organizatorja United Music so pričakovanja prisotnih pogosto presežena, vendar vseeno k končnem vzdušju prispevajo obiskovalci sami s svojim navdušenjem.

Skozi sedem let obstoja so se na Transmission dogodkih zvrstile različne teme: the New World (Novi svet), Ancient Mysteries (Starodavne skrivnosti), Future Cities (Mesta prihodnosti), Digital Madness (Digitalna norost), the Spiritual Gateway (Vrata v duhovni svet) in lanskoletni - The Machine of Transformation (Transformacijski stroj). Odgovorni za te čudovite predstave in obujanje tematik na odru so trije nizozemski VJ-i, ki delujejo pod imenom Vision Impossible.

"Trance himne" , ki so glasbena podlaga za prej omenjene teme, so nastale pod produkcijo priljubljenega nemško-ameriškega DJ-a - Markusa Schulza, ki je tudi venomer prisoten na dogodku.
Refleksijo na pretekle edicije omogoča tudi Transmix, ki je kompilacija vseh trance hitov iz preteklosti.





LINKED/povezane vsebine

Vreme Praga
Vremenska napoved in trenutno vreme za kraj Praga, Češka republika