Pandora's Limited: HUMANITARKA

F Club, Ljubljana, Slovenija


Dogodek se je zaključil 1.6.2014 ob 10:00

Začetek je bil 31.5.2014 ob 23:00


▇ Zvok:

Δ Posebni Gost! (Jesus Loved You, Code)

Δ Sima Deep (Pandora, Usessions Rec.)

Δ Tears of Nahual (Pandora, Vintage)

Δ Berlinski (Pandora, Area Zero)

Δ Zweis (Pandora, PreParty)

Δ Joe Krosher (Miniatures, Afternoon Music)

Δ Matias Chrepz (Beatz Kru, Flying Carpet)

Δ Michael Schorix (Futura, Think Green)

Δ Subsonic Tribe duo (Area Zero)

Δ Indi Anx (MildnMinty)

Vstopnina: 5

Pandorin Humanitarni Event

Prostovoljni prispevek iz naslova vstopnin bo nakazan Rdečemu Križu Srbije, ki je uradna organizacija za pomoč žrtvam nastalim v poplavah, ki so zajele večji del območja republik Srbije ter Bosne in Hercegovine. Sredstva pa lahko donirate tudi na račun Rdečega Križa Srbije, ki se nahaja na internetni strani omenjene organizacije (www.redcross.org.rs). Prav tako pa vabimo k prispevkom Rdečemu Križu Bosne in Hercegovine (www.ckfbih.ba).
Na samem eventu bomo zbirali tudi pomoč v obliki konzervirane hrane, vode v plastenkah, higijenskega materala (vložki, plenice, šamponi etc), sredstva za dezinfekcijo, obleke, čevlji, plastični škornji, odeje, peči za ogrevanje in kuhalnike skratka vse, kar bi človek lahko potreboval, da bi mu bilo olajšano življenje v nemogočih pogojih kot jih živijo sedaj bratje in sestre naše nekdanje skupne republike. Prav tako pa ne pozabimo na naše kosmate prijatelje: Dobrodošle tudi oddeje ter mačja in pasja hrana. Prizadetih živali je ogromno! Ker pa vemo, da že brez naravnih katastrof situacija nikje ni ravno lahka pa apeliramo na vse, da storijo kar pač lahko: Delite besedo med prijatelje! Hvala.

"Ti si tisti, ki si našel lokacijo misterijozne relikvije Srednjega Sveta. Ne glede na izziv, ki ga vsebuje, tebe ni strah: Ti boš stal pokončno, šel nasproti ne glede na nevarnost. Ne glede na to kdaj bo prišla. In bo prišla. Slišim zatišje pred neurjem. Sedaj vstopi. Potrebujem tvojo pomoč."

-Pandora





LINKED/povezane vsebine

Vreme Ljubljana
Vremenska napoved in trenutno vreme za kraj Ljubljana, Slovenija