EROTICA MUSIC – LOVE IS IN THE EAR

Club Lipa, Spodnje Pirniče, Slovenija


Dogodek se je zaključil 16.11.2013 ob 5:00

Začetek je bil 15.11.2013 ob 20:00


Alexserra
Matt Time
Sub Maze
Uptech
Ziglessias

Vstopnina: 0€

Erotica Music vam bo pripravila noč užitka, skušnjav in strasti. Edinstveno vzdušje, polno presenečenj, značilno za njihove zabave, vam bo pričaralo nepozabno doživetje. Na njihov house, tech house in funky techno stil vplivajo izdaje na založbah Cadenza, Suara, Defected, 100% Pure in podobne. V vas bodo vzbudili vse tiste občutke, zaradi katerih veliko ljudi house označuje kot najbolj sexy glasbo na svetu. Ritmična tolkala, bas linije, ki jih čutite s celotnim telesom in melodije, ki vas zapeljejo v drug svet. Skupaj bomo zamesali štiri glavne sestavine housa: čašo čutnosti, pest ljubezni, žličko bližine in ščep ritmov, ki vas popeljejo do glasbenega orgazma.
In ne pozabite:
Love is in the ear.

*Vsaka pijača, kupljena do polnoči, vam prinese kupon, s katerim boste ob nakupu pijače od 2:30 naprej prejeli še enkrat isto pijačo gratis!
*Erotica Music bronze člani imajo ekskluziven dostop do svojega VIP prostora!

Line Up:

♫ Alexserra
--
Rojen v Montebelluna, Italija, sedaj pa živi in študira v Sloveniji. Pri 12ih se je začel ukvarjati z glasbo in se naučil osnov produciranja. Spoznanje, da bi se rad s tem ukvarjal profesionalno, pa je prišlo pri 15ih letih, ko si je kupil prvi mešalno mizo in gramofone. Od takrat naprej se z DJanjem in produkcijo ukvarja aktivno. Vrti tech house, deep house & techno, obožuje pa tudi oldies goldies zvoke. Na založbi Artefact je izdal komada 'Freak out' (tudi izbran za kompilacijo Baccara The Best Of Deep House 2012) in 'Color of your soul', na Menartu pa komad 'Commit your body'. Zmagal je na tekmovanju Famous Resident, Showbiz in tekmovanju za nastop na Čipkariji 2012. V prihajajočih mesecih nas bo presenetil z novimi izdajami na večjih založbah.

http://www.facebook.com/pages/ALEXSERRA/305886719428222
https://soundcloud.com/alex-36/love-is-the-ear-september

♫ Matt Time
--
Producent in DJ iz Ljubljane. Z glasbo se je začel ukvarjati pri rosnih 13ih, se poizkusil v progressive in electro vodah, ko pa je slišal deep/tech house in techno, pa je vedel, da je bilo to to, kar je iskal. Tekom let se je naučil ogromno stvari glede produciranja glasbe, kar se je obrestovalo z prvo izdajo na Big Mamas House Records komada 'Well it's a pill'. Komad je bil tudi izbran za kompilacijo The Official Ibiza Compilation 2013. Skupaj z Ziglessiasom je izdal še komad 'Pero Mira', v jeseni pa lahko od njega pričakujete še kar nekaj izdaj, tudi na bolj znanih založbah.

http://www.facebook.com/the.matt.time
https://soundcloud.com/matt-time/che-tu-mi-cinga-original-mix

♫ Sub Maze
--
Svojo glasbeno kariero je začel že v rani mladosti, najprej kot DJ, a je kaj kmalu ugotovil, da njegova strast do glasbe sega preko tega in je začel s produkcijo vseh zvrst elektronske glasbe. Na odru se odraža njegov funky in energični stil, ki vedno pusti odličen vtis. Njegov zvok je fuzija funky, deep, bass, tech in minimal ritmov. Pri produciranju se osredotoča na house glasbo, ampak vedno najde še čas za break beat. Njegov prvi house komad 'The Funkie Junkie' je bil izdan na Big Mamas House Records in tudi našel pot na kompilacijo Ibiza 2013.

http://www.facebook.com/Submaze
https://soundcloud.com/instrumental-factory/sub-maze-life-is-music

♫ Uptech
--
Elektronska glasba je del njegovega življenja že od najstniških let, ko je začel raziskovati svet elektronike doma in na zabavah širom Slovenije. Z nakupom prvih gramofonov se je v ustvarjalni svet glasbe spustil tudi sam. Sledili so nastopi na privatni in lokalni ravni, porodila pa se je tudi prva produkcija. Od takrat je tudi že večkrat sodeloval pri organizaciji večjih festivalov, organizira pa tudi house večere pod skupnim imenom Warehouse. V njegovih setih izstopa energija v malce trših house ritmih, prepojenih s funky groovi, ki nikomur ne dovolijo stati pri miru.

http://www.facebook.com/uptechdj
https://soundcloud.com/uptech/uptech-serialtech-5

♫ Ziglessias
--
Producent in DJ iz Kamnika. S produkcijo in DJ-anjem se je začel ukvarjati že pri 17ih letih. Na začetku je eksperimentiral z progressive in electro housom, na koncu pa se je našel v deep in tech housu. Lansko leto je začel sodelovati z Matt Time-om. SKupaj sta na založbi Big Mamas House Records izdala komad z naslovom 'Pero Mira'.

https://www.facebook.com/pages/Ziglessias/141291189377541

♫ Erotica Music ♫
--
Facebook: https://www.facebook.com/pages/Erotica-Music/543457259012757
Email: erotica.music.info@gmail.com
Twitter: https://twitter.com/EroticaMusic
Soundcloud: https://soundcloud.com/erotica-music
Mixcloud: http://www.mixcloud.com/EroticaMusic/
--
Medijski sponzor: Partyinfo.si





LINKED/povezane vsebine

Vreme Spodnje Pirniče
Vremenska napoved in trenutno vreme za kraj Spodnje Pirniče, Slovenija