Psychedelic gathering vol. II

Letni kino, Velenje, Slovenija


Dogodek se je zaključil 13.7.2013 ob 3:00

Začetek je bil 12.7.2013 ob 15:00


DubBit – lokalni roots dub projekt ki vedno poskrbi za pozitivne vibracije. David vrsto let sodeluje s Kunigundo na področju snemanja in video produkcije.

de oerwout dj – eden od ustanoviteljev belgijskega gibanja RSPCT, ki se zavzema za ozaveščanje in transformacijo misli. »Spins music that his moma shaked on (not to worry, she has good taste ; ) ».

Couteau Electrique – new & old-school, klasika in avant-garda. V Belgiji rojenega Jasperja fascinirajo pozabljene pesmi in neznane mojstrovine.

Mr douwe – selekcija »deepest« house glasbe pravega globetrotterja. Direktno iz Fuerteventure, nato Antwerpa in končno, Slovenije.

Qub – znan kot ustanovitelj združenja Cogo in član techno kolaboracije Double System Project. Josip dokazuje svoje sposobnosti v produciranju različnih stilov, tokrat nas bo prevzel z naprednimi deep house variacijami.

Karman Energy – kot DJ kolektiv že več let sodelujeta na lokalnih EDM dogodkih, v preteklosti pa sta izkušnje nabirala tudi v Belgiji. S tehničnim psy/prog zvokom nas bosta odpeljala na potovanje globoko v noč.

Vstopnina: Vstop prost!

Karman Energy 12. julija organizira audio-vizualni projekt v sodelovanju z mestno občino Velenje, eMCe placom, Šaleškim študentskim klubom, Mladinskim centrom Velenje ter Medobčinsko zvezo prijateljev mladine Velenje.

Dogodek se bo pričel okoli poldneva, ko bomo dogajanje otvorili z vodeno meditacijo s katero želimo ustvariti dobro vzdušje ter graditi na medsebojnem zaupanju.

Skozi dan bodo potekale delavnice, kjer se boste obiskovalci lahko udeležili:

- izdelovanja lampijončkov, pletenja zapestnic in lovilcev sanj, raznih okraskov ter večje ilustracije,

- improviziran »jamming« na razna glasbila,

- cirkuške delavnice (žongliranje, slackline, vrtenje poijev ter
diabola) in poslikava obraza z vodnimi barvami.

Skozi dan nam bodo lokalni in tuji DJi postregli sočni sorbet dobre glasbe. Vrtelo se bo vse od prizemljenih dub beatov, do old (but gold) soul-a, proti večeru pa bomo skupaj prešli v hipnotične ritme deep house in psy trance glasbe.





LINKED/povezane vsebine

Vreme Velenje
Vremenska napoved in trenutno vreme za kraj Velenje, Slovenija