Koncert Moonlite Sky (MC Patriot)

MC Patriot, Slovenske Konjice, Slovenija


Dogodek se je zaključil 22.3.2013 ob 23:00

Začetek je bil 22.3.2013 ob 22:00


Moonlite Sky

Vstopnina: brez vstopnine

V petek 22.3.2013 ste ob 22h vabljeni v MC Patriot (Slov. Konjice) na koncert skupine MOONLIGHT SKY. Vstop prost

O skupini:
Moonlight Sky Trio je skupina vrhunskih slovenskih glasbenikov, ki obstaja od leta 2000. Do sedaj so izdali tri zgoščenke (Moonlight Sky, I Am in Changing Parameters). Predstavili so se na večini slovenskih odrov in nastopili v več različnih televizijskih in radijskih oddajah. Glasba, ki jo igrajo, se ves čas spreminja, saj Moonlight Sky Trio ne verjamejo v ponavljanje vzorcev, ampak v raziskovanje lastnega izraza.

V slovenskem prostoru predstavljajo Moonlight Sky Trio posebnost, saj pri nas ni skupine, ki bi igrala podobno glasbo. Odlikuje jo melodičnost skladb, povezanih v ritmično zapletene strukture, usklajenost članov zasedbe in tehnična dovršenost. Koncerte občasno popestrijo z zanimivimi gosti, kar da osnovnemu zvoku še dodaten čar in razsežnost. To je skupina, ki jo je najbolje doživeti v živo.

Skupino sestavljajo trije člani, Miha Petric na kitari, Janez Moder na bas kitari in Žiga Kožar na bobnih. Vsi trije so skladatelji, aranžerji, poučujejo svoje inštrumente in so ves čas aktiven del slovenske glasbene scene.





LINKED/povezane vsebine

Vreme Slovenske Konjice
Vremenska napoved in trenutno vreme za kraj Slovenske Konjice, Slovenija