DECONSTRUCT - Underground techno event w/ JOTON

Dvorana Gustaf, Pekarna, Maribor, Slovenija


Dogodek se je zaključil 7.4.2013 ob 6:00

Začetek je bil 6.4.2013 ob 22:00


JOTON
(Newrhythmic / Spain)

Art Lentz
(Machine Whisper / Zagreb, HR)

Man From The Lab
(3 decks set - Machine Whisper / Zagreb, HR)

Marko Lük & Immortal
(Hybrid liveact-DJ set - Alphawave / Maribor, SLO)

Vstopnina: 5 EUR

Podzemni tehno znova napada Pekarno. Po eventih, ki privabljajo ljubitelje temačnejšega zvoka iz Maribora in širše okolice, tudi tujine, iz predanosti dobri muziki, predstavljamo še en prstnooblizniški tehno juriš, tokrat iz elektronskih podzemnih rovov temperamentne Španije, s podporo borcev iz Zagreba in Maribora.

JOTON
(Newrhythmic / Spain)

Art Lentz
(Machine Whisper / Zagreb, HR)

Man From The Lab
(3 decks set - Machine Whisper / Zagreb, HR)

Marko Lük & Immortal
(Hybrid liveact-DJ set - Alphawave / Maribor, SLO)

Joton - španski dekonstrukter ustaljenih glasbenih tirnic je znan po temačnem, pospešenem tehnu, zmiksanim z natančnostjo in neusmiljenostjo. V Maribor prihaja oborožen z zvokom, ki ga je definiral že pred leti, v sodelovanju s producenti, kot so Ben Sims, Oscar Mulero, Pacou, Exium, Paul Mac, Grovskopa, A. Paul, Radial, Baas Mooy, Jeroen Search, Christian Wunsch. Nabor imen z res čvrstim pedigrejem, ki se ne uklanjajo trendom in trmasto skrbijo, da pravi tehno še vedno zveni sveže, premetava sinapse v možganih in z ritmom, ki se mu ni moč upreti, skrbi za telesno kondicijo.

Iz Zagreba bosta svojo četo Machine Whisper predstavljala Art Lentz in Man From The Lab. Prvi z raznolikim izborom tehnoidnih streljačin ne prinaša nič dobrega glasbenim mehkužcem, drugi, hitroprstni in troplatnšpilerski mojster pa bo poskrbel, da se zrušijo vse domneve izumrtju didžejev na vinilke.

Mariborčana Marko Lük in Denis Lederhas bosta na tem eventu predstavila skrito digitalno/analogno orožje s hibridom dj seta in live acta. Čvrsto in neumorno bosta detonirala granato za granato.

Lokacija: Gustaf, Pekarna
Datum: 6. 4. 2013
Vstopnina: 5 EUR




LINKED/povezane vsebine

Vreme Maribor
Vremenska napoved in trenutno vreme za kraj Maribor, Slovenija