Zbiranje rok z Matjažem Kekom

EUROPARK, Maribor, Slovenija


Dogodek se je zaključil 14.12.2012 ob 21:00

Začetek je bil 14.12.2012 ob 18:00


Matjaž Kek

Vstopnina:

Zadnji dogodek zbiranja podanih rok v okviru sedmega dobrodelnega projekta za pomoč otrokom in mladostnikom iz socialno šibkejšega okolja na poti do izobrazbe se bo v Mariboru odvil v družbi Matjaža Keka.

V petek, 14. decembra 2012, se bo med 18. in 20. uro v mariborskem nakupovalnem centru Europark odvil zadnji dogodek v okviru dobrodelne akcije NIVEA Podajte nam roko!. Tradicionalnemu vseslovenskemu projektu, ki v sodelovanju podjetja Beiersdorf in Zveze prijateljev mladine Slovenije letos poteka že sedmo leto zapored, se bo pridružil nekdanji nogometaš in selektor slovenske nogometne reprezentance Matjaž Kek. S tem bo zbiranje podanih rok v družbi ambasadorja potekalo prvič tudi v Mariboru.

Letošnja tema akcije Podajte nam roko! so želje, zato ste lepo vabljeni, da na svojo odtisnjeno ali obrisano dlan zapišete tudi svojo željo. Vse želje bo v veliko vrečo podanih rok zbiral Dedek mraz, ki bo poleg toplega nasmeška nudil tudi nekaj dobrot. Za vsako podano roko pa bo podjetje Beiersdorf d.o.o. v Učni sklad NIVEA prispeval 0,5 EUR! Sredstva iz Učnega sklada NIVEA so v celoti namenjena štipendiranju otrok in mladostnikov iz socialno šibkejšega okolja, ki jih izbere Zveza prijateljev mladine Slovenije na pobudo svojih lokalnih društev iz cele države.

Do sedaj so ambasadorji Manca Košir, Jose, Nina Wabra, Peter Kauzer in Boštjan Gorenc – Pižama skupaj zbrali že 1.667 rok. Roke, ki so jih zbrali, se bodo prištele tistim, ki so jih oblikovali obiskovalci spletne strani www.nivea.si/roke.

Odtise dlani se bo na spletni strani www.nivea.si/roke zbiralo do 14. decembra 2012.

Vabljeni, da nam podate roko in tako prispevate k čim večjemu številu zbranih rok!





LINKED/povezane vsebine

Vreme Maribor
Vremenska napoved in trenutno vreme za kraj Maribor, Slovenija