Ta petek se nam bo pri zbiranju rok pridružil Jose

Mercator center Ljubljana, Ljubljana, Slovenija


Dogodek se je zaključil 30.11.2012 ob 20:00

Začetek je bil 30.11.2012 ob 18:00


Jose

Vstopnina:

Ta petek se nam bo pri zbiranju rok pridružil Jose

Nadaljevanje sedmega dobrodelnega projekta za pomoč otrokom in mladostnikom iz socialno šibkejšega okolja na poti do izobrazbe se bo v Mercator centru Šiška odvilo z zbiranjem rok v družbi rap izvajalca in igralca Jose-a. Poleg tega se v petek v nakupovalnem središču City Park odpre tudi dobrodelna stojnica NIVEA.

V petek, 30. novembra 2012, bo med 17. in 19. uro v Mercator centru Šiška, v družbi NIVEA Dedka mraza, v okviru dobrodelne akcije NIVEA Podajte nam roko!, obrise rok z zapisanimi željami zbiral tudi Jose. Priznani slovenski rap izvajalec, vokalist, tekstopisec, aranžer in gledališki igralec bo s tem svojo vlogo ambasadorja NIVEA Podajte nam roko! prevzel prvič. Za vsak odtis dlani, ki ga bo zbral z vašo pomočjo, bo podjetje Beiersdorf d.o.o. prispevalo 0,5 EUR v Učni sklad NIVEA. V Učni sklad pa se bodo zbirale tudi vse donacije iz stojnice NIVEA, ki bo od petka dalje stala v nakupovalnem centru Citypark.

Tradicionalni vseslovenski projekt, ki v sodelovanju podjetja Beiersdorf in Zveze prijateljev mladine Slovenije, pa bo od petka dalje bogatejši še za eno pridobitev – NIVEA dobrodelno stojnico, ki bo med 30. 11. in 5. 12. stala v nakupovalnem centru Citypark. Na njej si lahko v zameno za dodatno donacijo 1 euro izberete poljuben promocijski izdelek NIVEA. Vse donacije bodo postale del Učnega sklada NIVEA, katerega sredstva so v celoti namenjena štipendiranju otrok in mladostnikov iz socialno šibkejšega okolja, ki jih izbere Zveza prijateljev mladine Slovenije na pobudo svojih lokalnih društev iz cele Slovenije.

Odtise dlani se bo zbiralo do 14. decembra 2012 tudi na spletni strani www.nivea.si/roke.





LINKED/povezane vsebine

Vreme Ljubljana
Vremenska napoved in trenutno vreme za kraj Ljubljana, Slovenija