Tivoli back in time - MVK B-day Smash!T - M2 ... O Live Tour - Back2Back with Rustie White

Bavaria Beach Bar, Portorož, Slovenija


Dogodek se je zaključil 16.9.2012 ob 4:00

Začetek je bil 15.9.2012 ob 15:00


Med poletjem se najboljše zabave odvijajo na obali, ob morju. Tudi če je jesen, se mi ne damo, sajje morje še zmeraj toplo za se kopat, atmosfera bo vroča in vi še bolj razgreti. Poskrbljeno bo za vse glasbene gurmane.

Začeli bomo takoj na polno s Tivoli back in time, kjer boste na svoj račun prišlji vsi željniizvajalcev kot so Gigi DAgostino, Gabri Ponte, Little Tony, Benny Benassi ter podobni. Skladbe kot so LAmour Toujours, Blablabla, La Danza Delle Streghe, Figli di Pitagora, Satisfaction in ostale vas bodo razplesale in obudile stare spomine. Za vašo zabavo bo poskrbel Angel The Mike.

Sledila bo prava poslastica, saj bo v Portorožu gostoval eden prvih M2O - Musica allo statto puro - Live Tour pri nas. Za vašo zabavo bosta poskrbela Lucas Cra!g in DJ Esstero.

Nadaljevali bomo z B-day Smash!T gostitelja. Svetovno bo polnoleten, torej bo poskrbel za svetovno sceno v trdih electro ritmih, skratka norec bo spet na delu, psihijatrija je že obveščena. Za vašo zabavo bo poskrbel Marck Van Klein.

Na koncu pa kot se zagre za takšen party-je u iber na hard, Back 2 Back kakršnega obala, na beach party-ih ni še doživela. Zabavala vas bosta Doblle Troblle vs. Rustie White.

Za vse tiste, ki vam ob enih ponoči ni še dovolj zabave, smo pripravili After party v Coco cafeju z DJ Sputnikom.

Da bo vse skupaj še bolj zanimivo in extremno vroče, bomo poskrbeli za vročo animacijo sexy deklet ter izvedli mega nagradno igro. Nagrade bodo fantastične, saj bomo podelili 1 x vodka boat ( 1 liter vodke + 6 x Red Bull) ter 3 vstopnice za International Froam Fest
z odličnim Feede Le Grand-om.

POMEMBNO:

- Vstopnina: Prireditev je popolnoma brezplačno, zato si na koledarju označi, da si 15.09.2012 v Portorožu. S sabo pripelji prijatelje in prijateljica, da ga zažuramo dolgo v noč.
- Datum prireditve: 15.09.2012 ob 15h
- Starostna omejitev: +16
- Informacije: concra-event.slovenia@gmx.us
- Facebook dogodek: http:www.facebook.com/events/276028419168774/
- Organizator: Concra Event Slovenia


SPONZORJI:

- Bavaria – Bavaria Beach Bar,
- M2O – Radio- Musica allo stato puro
- Interplan – prireditvena agencija- Concra Event and Managment Slovenia

NASLOV PRIREDITVE:

- Centralna Plaža Portorož,Bavaria Beach Bar ( Modra Marela ): Bavaria Beach Bar se nahaja na centralni plaži v Portorožu, 300 metrov stran od Club-a Pprika, v neposredni bližini vodnih športov.

- Coco cafe se nahaja v neposredni bližini Tvoli club-a.





LINKED/povezane vsebine

Vreme Portorož
Vremenska napoved in trenutno vreme za kraj Portorož, Slovenija