VOLCANO BEAT OPEN AIR

Magma X, Nova Gorica, Slovenija


Dogodek se je zaključil 16.9.2012 ob 5:00

Začetek je bil 15.9.2012 ob 20:00


Mikael Weermets, Švedska
Tony T ex R.I.O., Nemčija
DJ Sexation, Portugalska
DJ Flower, Madžarska
Alesso Bomba, Slovenija

and many others

Vstopnina: Stojišče 7 €V.I.P. 16 €

Svetovno znani DJi, kot so Mikael Weermets, Tony T ex R.I.O., Alesso Bomba, DJ Sexation, DJ Flower in še mnogi drugi bodo skrbeli za vzdušje in sexy ritme na dogodku VOLCANO BEAT OPEN AIR,

Z vstopnico Volcano beat open air dobite na dan dogodka brezplačno energijsko pijačo Burn.

World famous Djs like Mikael Weermets, Tony T ec R.I.O., Alesso Bomba, Dj Sexation, Dj Flower and many others will be responsible for another great
party with sexy rhythms at VOLCANO BEAT OPEN AIR.

With ticket of the event you get also energy drink Burn gratis.



Mikael Weermets, Švedska
Švedski house DJ se s številnimi remixi največjih svetovnih DJ-jev, sodelovanji z drugimi glasbeniki in debitantskim albumom, ki je izšel pri založbi Kontor Records, uvršča med zelo dejavne DJ-e v svoji zvrsti. Podpirajo ga svetovno znani DJi, kot so David Guetta, Tiesto Hardwell, … Veliko nastopa po celem svetu, najbolj odmevni nastopi v zadnjem letu pa so bili otvoritev sezone na Ibizi s Tiestom in Tomorrowland 2012.
www.facebook.com/mikaelweermets

Tony T ex R.I.O., Nemčija
Dolga leta vokal in ikona projekta R.I.O., ki je glasbene lestvice osvojil s komadi Shine On, Like I love you, Miss Sunshine, … Tony T se je pred kratkim odločil za samostojno kariero in prvi single Way to Rio že postaja pravi poletni hit.
www.tonyt.de

Alesso Bomba, Slovenija
Alesso Bomba se na elektronsko-glasbeni sceni pojavlja že dobri dve desetletji. Spekter njegovih glasbenih zvrsti se giblje med House Progressive in Electro zvoki. Nastopil je že z mnogimi svetovno znanimi DJi, na svojih nastopih pa rad vključuje tudi trše elektronske ritme, ki popestrijo in razgibajo nastop.
www.alessobomba.eu

DJ Sexation, Portugalska
Je uradna Playboy DJ-ka Portugalske. DJ-ka Sexation je znana po svoji energiji, strasti, spretnostih pri izbiri glasbe na svojih setih in edinstvenem načinu, s katerim svoje poslušalce popelje na glasbeno popotovanj. Poleg tega je tudi uspešna producentka. Kot ena najbolj priljubljenih ženskih DJ-k ima na milijone oboževalcev po vsem svetu.
www.dj-sexation.com

DJ Flower, Madžarska
DJ Flower a.k.a. Virag Voksan je s svojimi popularnimi DJ seti osvojila srca mnogih oboževalcev z vsega sveta. Je redna gostja številnih mednarodnih klubov in dogodkov po vsem svetu, zlasti v Evropi in tudi v Aziji.
www.djflower.eu



VSTOPNICE:
Predprodaja vstopnic na prodajnih mestih Eventim in Petrol servisih:

http:www.eventim.si/si/vstopnice/volcano-beat-open-air-magma-x-nova-gorica-273085/event.html

Poleg klasične vstopnice je možen nakup vstopnice VIP stojišče, ki je prava izbira za tiste, ki želijo DJja začutiti tik ob odru, s posebnim šankom in ločenim vhodom na prizorišče.

Starostna omejitev: 16 +


Preveri dogajanje na www.magma-x.com/Volcanobeat ali http:www.facebook.com/events/395133127213115/


UNITED EVENTS Booking & Management
www.united-events.si

GENERAL SPONSORS:
www.burn.si
www.supratravel.si

MEDIA SUPPORT @ FACEBOOK:
www.priigraj.si





LINKED/povezane vsebine

Vreme Nova Gorica
Vremenska napoved in trenutno vreme za kraj Nova Gorica, Slovenija