DAVID PUENTEZ

Xtime, Ptuj, Slovenija


Dogodek se je zaključil 28.4.2012 ob 4:00

Začetek je bil 27.4.2012 ob 22:00


V Klubu Xtime na Ptuju s ponosom predstavljamo enega izmed največjih Dj talentov na svetu, ki mu je mednarodna javnost nadela vzdevke kot „Master behind the Decks” in “King of Booty”. Ko je David v klubu, beseda ˝party˝ dobi novo definicijo!

✪✪✪ DAVID PUENTEZ (GER) - The King of Booty! ✪✪✪
(MN2S)

Odkar je David začel svojo kariero dj-ja in producenta leta 2003, njegov značilen zvok postavlja nove standarde na sceni. Mendnarodna javnost ga predstvavlja kot enega najbolj obetavnih talentov v prihodnosti.
Obstaja dokaz, vsak dan so Davidovi bootlegi nuja za vsakogar, ki ve, kako navdušiti množico! Best of Levels, Finally 2011, Work Knas, Billie Jean Was Here, Super Blink, One Calabria in Instant Technologic so stalnica setov nekaterih največjih legend, kot so Bob Sinclar, Roger Sanchez, Chuckie, David Vendetta, The Disco Boys, Fatboy Slim, Miss Nine in monogih drugih. Kőlnčan se je zavihtel na čelo svetovne elektronske scene in prejel mednarodno priznanje s hitom "Melodrama", ki trenutno preplavlja sezname predvajanja DJev in radijskih sprejemnikov po vsem svetu in je ena izmed najbolj uspešnih mednarodnih house singlov, proizvedenih v letu 2011 - GETDOWN Recordings, Sony-Onelove Avstralija, Universal ZDA in disco:wax Scandinavia so samo nekatere izmed založb, katere skrbijo, da Davidova produkcija seže v vse kotičke sveta. Poleg tega je David pokazal svojo nadarjenost tudi kot priznani remikser v studiu: njegovi remiksi z Amando Wilson, Groove Daddy, D.O.N.S, Inaya day, Lenny Fontana, Mobin Master, Nicky Romero in Ridney so bili izdani na najuglednejših založbah elektronske glasbe na svetu kot so: CR2, Hed Kandi, Houseworks, Kontor, Ministry of Sound, Onelove, Sneakerz Muzik, Spinnin Records in Work Machine. Od P1 v Münchnu, 1234 Club Montreal, Bed Supperclub Bangkok in Lounge Imperia v Moskvi so glede na natrpano svetovno turnejo samo nekatera od plesišč kjer kraljuje David Puentez.
V clubu Xtime nas bo David z vrhunskimi house ritmi popeljal še korak višje, ne da bi pri tem zapustili plesišče.

Warmup by:

✪Ted Funke (slo)
www.facebook.com/djtedfunke

✪Martin P.( slo)
www.facebook.com/pages/Martin-P/51760885317

VSTOPNINA:
Predprodaja / 5eur (od 13.04.2012) - Xtime club, bar Galerija Ptuj
Na dan dogodka / 7 eur

info: club@xtime.si
rezervacije miz: 041371782





LINKED/povezane vsebine

Vreme Ptuj
Vremenska napoved in trenutno vreme za kraj Ptuj, Slovenija