DREAM MUSIC FESTIVAL n.4

MOLO IV°, Trst/Trieste, Italija


Dogodek se je zaključil 11.3.2012 ob 4:30

Začetek je bil 10.3.2012 ob 22:00


MICHEL CLEIS (Cadenza/ Strictly Rhythm/Rekids/Supplement Facts)
Eno izmed prvih načel ekipe Cadenza je "Ogromno groovie ritmov z dodatkom Dub-a!" Michel Cleis vas bo s svojo glasbo popeljal v NOV, PRIVLAČEN, predvsem pa ČUTNI svet elektronske glasbe! Tega ne smete zamuditi! Odkrili so ga pri založbi Cadenza in je kaj kmalu postal vodilni diamant v ekipi! Zahvaljujoč njegovi ustvarjalnosti je dandanes eden izmed najbolj vročih artistov! Poslušajte njegovo svetovno uspešnico “LA MEZCLA” in se v to prepričajte sami! Mešanica latinskih ritmov z dodatkom tribal muzike in edinstvenega španskega vokala je očarala tudi svetovno znanega djja LUCIANA!
PRIDITE IN SE PREPUSTITE! Naj Vas popelje v novo pomlad z razburljivim plesom na groovi ritmih in hitrem tempu!

MIRKO LOKO (Cadenza, Desolat, Planet E, Visionquest):
Švicar na papirju, "Vagabundos" v srcu! MIRKO Loko potuje že leta po vsem svetu in nastopa na najboljših festivalih s svojo neverjetno glasbo! Njegove melodije so mešanica med deep housom in minimal technom, s kančkom ritma iz Chicaga in Detroita, ter z značilnim, predvsem pa nepričakovanim vokalom v ozadju, ki Vas popelje v nov, še neodkriti svet! Njegova glasba je očarala tudi dva svetovno znana DJja kot sta LUCIANO in VILLALABOS!
S svojo glasbo oddaja neopisno kemijo, s katero odnese vso množico v clubih kot so Rex v Parizu, Cielo v New Yorku, Circoloco v Ushuaii in Pacha na Ibizi! Ljubijo ga na Electronic Music Festivalu v Detroitu, na WMC v Miamiju, na Love Landu in Monegros festivalu! Zelo iskan v Cocoon clubu od Sven Vatha in v najboljših clubih v Berlinu! Neguje remikse od Tanje Vulcano in objavlja svoje sete na Music Group Desolat od Loco Dice. Luciano se kaj kmalu zaljubi v njegovo posebno glasbo in ga povabil v Cadenzo.
"Loko je eden izmed tistih dragocenih ljudi, ki doda v svoji glasbi posebno noto, ki presega običajne rutine" pravi Luciano.

Vstopnina:
PREDPRODAJA: 13 €
NA DAN DOGODKA: 18€

Lineup:
22:00 - 00:00 RINI SHKEMBI in ALBERTO MARZINOTTO + ALL DRINKS 3€
00:00 - 04:30 MICHEL CLEIS in MIRKO LOKO

ZA VEČ INFO: Klara + 386 (0) 31 698 981






LINKED/povezane vsebine

Vreme Trst/Trieste
Vremenska napoved in trenutno vreme za kraj Trst/Trieste, Italija