Valentinov SPArty

Wellness Orhidelia, Olimje, Podčetrtek, Slovenija


Dogodek se je zaključil 12.2.2012 ob 6:00

Začetek je bil 11.2.2012 ob 17:00


Danza Macabra
Virgin Helena
Alex Cvetkov
Ambiental Performances

+ special guest performance

Vstopnina: 40€, na dan dogodka 45€

Delite svojo ljubezen v raju

Ste že razmišljali s čem boste presenetili svojo boljšo polovico na dan zaljubljencev?
S pravo mešanico prvovrstne zabave, razvajanja in sprostitve, ki jo ponuja Valentinov SPArty v prelepem centru dobrega počutja Orhidelia ne morete zgrešiti. Pozabite na plišaste medvedke in vrtnice in za spremembo svojim najdražjim podarite izkušnjo, ki je oba zlepa ne bosta pozabila.

Kupidi že pridno brusijo svoje puščice tudi za vse samske željne zabave, ki boste najbolj mokro Valentinovo zabavo preživeli v družbi ekipe a la fetish in izbranih artistov; od odličnih DJ-jev, akrobatskih in plesnih predstav ter spretnih barmanov, ki bodo poskrbeli za (skoraj) vse vase čute.

Svoj prihod so že potrdili mladi up slovenske elektronske scene, Alex Cvetkov, tandem Danza Macabra, hrvaška veteranka trših ritmov, Virgin Helena ter šov skupina Ambiental Performances, ki tokrat obljublja mokro presenečenje.

Zabave SPArty se lahko udeleži le 365 obiskovalcev, vstopnica pa vključuje poleg zabave tudi vstop in kopanje v bazenskem kompleksu Orhidelia, brezplačno uporabo savn*, pitno vodo, uporabo kopalnega plašča, brisače in individualne garderobne omarice.

Se vidimo v bazenu!


*savne se zaradi varnosti zaprejo ob 22.00





LINKED/povezane vsebine

Vreme Podčetrtek
Vremenska napoved in trenutno vreme za kraj Podčetrtek, Slovenija