23.12.12 DANCING DRAGON PSYHEDELIC

District 9, Ljubljana, Slovenija


Dogodek se je zaključil 24.12.2011 ob 10:00

Začetek je bil 23.12.2011 ob 22:00


Dj set:
DUSTIN (Ibidelic rec.)
Kilgore trout (Dancing Dragon)
Zvuk(Apsurdistan)
Tilix (Dancing Dragon)
Tyma (Dancing Dragon)
Magica (Mamis magic)
Tiann (100%Mizzart)

Vstopnina: 7€, pred 24.00 - 6€

23.12.12 DANCING DRAGON PSYHEDELIC
Psyhedelic trance

District9, Avtosejem LJ-Vič
22:00-10.00
BOOM!

Evo, po peripetijah s placi smo se končno našli, Dancing Dragon se vrača z black moon partijem na novi lokaciji. District 9 a.k.a. Ljubljanski avtosejem, na viču 23.12.11 (podrobnosti kako do placa v nadaljevanju).

V gostovanje tokrat uletava Dj Dustin (Ibidelic rec., Ibiza) med drugim tudi občasni sodelavec legendarne SPUN records in organizator najodmevnejših underground psy outdoor eventov na hipijevskem otoku, ki je mnogokrat krivično povezan le s komercjalno elektronsko sceno, v resnici pa že več kot desetletje gosti studije artistov kot so ETNICA, GMS, VIBRASPHERE, EARTHLING, JORG in drugih, ki so prav tu soustvarjali psytrance zgodovino.

Poleg plesočih zmajev I.D.-a, KILGORE TROUT-a, TILIX-a in TYMA-e se bodo poskakujoči godbi na predbožični večer pridružili še MAGICA (Mamis Magic), TIANN (Mizart) in volkodlaki ZVUK (Apsurdistan).

Vstopnina 7,00€ , pred 24.00h 6,00€

Deko by INDIGA PANJ, JAABILI ART, DANCING DRAGON CARTOONS

Kako do eventa: Pelješ po Tržaški proti dolgemu mostuna dolgem mostu pod nadvozom avtoceste na semaforju zaviješ levo in se pelješ naravnost. Na prvem križišču greš po prednostni levo in potem naravnost do naslednjega križišča, kjer greš naravnost proti golf igrišču. Nasproti golf igrišča zaviješ desno mimo rampe na avtosejem. Na desni je placiz centra 5,00€ cca s taxijemza tiste z avtomobili,parking zagotovljen. prostor bo ogrevan.



LINKED/povezane vsebine

Vreme Ljubljana
Vremenska napoved in trenutno vreme za kraj Ljubljana, Slovenija