DIGITAL DELIGHT

CLUB STUDIO 55, Maribor, Slovenija


Dogodek se je zaključil 1.4.2011 ob 4:00

Začetek je bil 31.3.2011 ob 19:00


Digital Delight (http://www.rtvslo.si/blog/digital-delight) ali internetnega RSS feeda House Culture (http://natara.art-chicks.net/HC/House_Culture.rss).

Matt-Who /// Divide Records

Mlad talentiran DJ kateri se skozi svojo kariero vedno bolj utemeljuje tudi kot producent in s svojimi izdajami pri Slovenskih, kot tudi pri tujih založbah ustvarja vzpenjujočo se kariero v glasbenih tech house vodah.

Njegove kreacije najdete na:
http://MattWho.net/
http://divide-records.com/


Don Digital /// Digital Delight

Stari maček elektronske glasbe, ki je v Mariboru razdajal svojo ustvarjalno ljubezen, še preden je večina tukajšnje parti scene sploh prav vedela, kaj je elektronika. Od leta 1992 naprej vas skuša doseči z najrazličnejšimi oddajami o elektronski glasbi, vse tam od njegovega dela na radiu MARŠ, pa vse do oddaje Digital Delight, ki je postala že stalna spremljevalka petkovih večerov na Radiju Maribor. V svoj glasbeni repertoar vključuje vse od progressive goa tranca do minimala in tech housa, ki ga poveže v edinstvene sanjave kompozicije in tako zadovoljuje telesa in duše glasbe željnih na plesišču.

Več o njem najdete na:
http://www.rtvslo.si/mojavdio/digital-delight/
http://soundcloud.com/don-digital

Jimmy Wonder /// Hedonistic Creativity

Njegova odvisnost od elektronske glasbe sovpada s samim začetkom zgodbe, ki jo piše House Culture. Postopoma se je pojavila podkrepljena želja po lastnem kreativnem ustvarjanju, ki je bila korakoma uresničena in pojavili so se prvi seti. Odprla so se mu vrata in zakoral je v svet klubinga pod okriljem Hedonistic Creativity. Pridno je uril spretnosti in razviljal svoj stil vrtenja glasbe, nastala pa je odpičena kombinacija melodike in elektronike, ki plavalca na valovih evforije utopi v ekstazi in popelje v globino.

Jamie Ricaro /// Hedonistic Creativity, Digital Delight

Otrok glasbe, minimalno obremenjen, maksimalno ekstrovertiran, elektronsko obarvan in globoko veren v prepričanju, da je Bog lahko le DJ. Zato je verski kompleks pretočil v kolektivni eksperiment, v sklopu katerega že nekaj let na plesiščih blizu in daleč izvaja hladnokrvne analize o odzivanju materialnih teles na zvočne vibracije in izmenjave duševnih stanj ob pretoku pozitivne energije. Pri tem se poslužuje sumljivo založenega repertuarja vražje glasbe, ki njegovim nič hudega slutečim žrtvam zavre kri v žilah. Je čistokrvni potomec digitalnih ninđ, glava zloglasne raje hedonističnih kreativcev in nasploh udarna osebnost, ki po zaupnih informacijah iz ozadja nadzoruje že skoraj polovico Mariborske labodje flote. Povedano na kratko: a messiah in the making...

Več:
http://myspace.com/jamiericaro
http://soundcloud.com/jamie-ricaro
http://www.facebook.com/jamie.ricaro

Na tolkalih pa se jim bo pridružil mojster afriških ritmov Robi Ramadani, v klubskih vodah vedno bolje znan tudi pod psevdonimom Afrosphere, ki bo tako silovito tepel po djembi, da se bodo tresli kozarci in zadnjice, kot da je sodni dan.

Vstopnine ni.




LINKED/povezane vsebine

Vreme Maribor
Vremenska napoved in trenutno vreme za kraj Maribor, Slovenija