WORKER'S SALVATION NIGHT

Lovska koča, Gornje jezero pri Cerknici, Slovenija


Dogodek se je zaključil 20.3.2011 ob 10:00

Začetek je bil 19.3.2011 ob 20:00


EEVO YAKIICH (WSR)
NARAYAN (WSR,elektron)
MARTIN STUCKER
TRAJKOVSKI
ZHITKO (elektron)
JEROME KIKO
BOWNR (zavod KRU)

Vstopnina: 3€

Novo nastala ''proletarska'' založba Worker's Salvation Records proslavlja svojo prvo izdajo (CHAPTER 1: Worker's First Confession) in vabi vse ljubitelje elektronskih ritmov, da se nam pridružite na 14 urnem popotovanju po neodkritih sferah elektronske glasbe ob močni vseslovenski podpori DJ proletariata, ki vas bo zabavala v dobro organiziranih izmenah. Začela bo pozno popoldanska izmena, ki vas bo poskušala karseda dobro ogre...ti in pripraviti na nočno izmeno, ki bo s svojim tršimi ritmi skrbela za aerobično pripravljenost obiskovalcev. Pozabili pa nismo na najbolj vztrajne in vzdržljive navdušence, zato smo organizirali še tretjo izmeno, ki bo skrbela za jutranje nadure in poskrbela za pompozen zaključek naše odisejade.

Ob tej priložnosti vabimo vse ''produserje '' da nam posredujejo svoj material na samem dogodku ali pa na naš mail: workerssalvation@gmail.com

-Prostovoljni prispevek = 3€ (kot darilo dobite welcome drink in promo cd)
-Pijačo boste dobili po ugodnih cenah


-INFO:
041 912-361 / 040 702-704
workerssalvation@gmail.com


-KAKO DO LOKACIJE:
Mimo Cerknice nadaljujemo pot proti Grahovemu (naravnost skozi Cerknico), v Grahovemu zavijemo desno proti Žirovnici, gremo skozi Žirovnico, Lipsenj in Gornje jezero.Kmalu po tabli za konec Gornjega jezera se začnemo vzpenjati po klancu, nadaljujemo pot in na vrhu klanca na levi strani ob cesti se nahaja koča.



LINKED/povezane vsebine

Vreme Gornje jezero pri Cerknici
Vremenska napoved in trenutno vreme za kraj Gornje jezero pri Cerknici, Slovenija