TECH - TOUR & MADHOUSE

Klub Pržan, Ljubljana, Slovenija


Dogodek se je zaključil 5.12.2010 ob 6:00

Začetek je bil 4.12.2010 ob 22:00


TECH - TOUR & MADHOUSE, 4.12. (Klub Pržanček)

Kmalu bo spet tu veseli december, čas mrzlih dni zato vas bodo NIGHT ACTIVITIES ogreli s pravo techno turo. Tokratni TECH - TOUR vam bo postregel z mešanico funky, pumpin, driving techna in hard techna. Na malem MADHOUSE floru pa vas bodo znoreli PSYNAPS EVENTS z malo tršimi ritmi hardstyla in hardcora. Pridružite se nam v nori hiši na Pržančku, kjer ga bomo noreli do opoldanskih ur:D

:

NIGHT ACTIVITIES presents:
.

MADHOUSE
TECH - TOUR (main floor) powered by:


LEXIS & DRAWLE (2 mixers 4 decks, techno set!)
(CAR, Beastmusic & Smash !t)

Lexis, 26.letni Dj in producent, je v Sloveniji dobro poznan, predvsem med ljubitelji tršega techna. Za sabo ima ogromno nastopov, predvsem v tujini, od Španije do Ukrajine, saj kot pravi sam, se v domovini čuti omejenega. Njegova produkcija je izšla pri založbah KneDeep, CardiacArrest, Definition of Mayhem, Cannibal Society, Domestic Violence, Working Vinyl, Motomorfoses records in še nekaj drugih. Njegov prepoznavni stil vrtenja odlikuje izredna tehnična podkovanost, stavi na veliko dela za mešalno mizo, saj kot pravi sam, to najbolj pogreša pri večini Dj-ev. Lexis ostaja zvest svojemu "garanju" in goji strast do techna, ki je temelj vsega, kar počne.

http://www.myspace.com/damirademi
http://soundcloud.com/lexis
http://on.fb.me/cnnwJ5

Dj Drawle prihaja iz okolice Ljubljane in je pri svojih 16. letih prvič stopil za mešalko. Vrteti je začel po privat zabavah in si tam nabiral publiko, leta 2007 pa se je prijavil na SYLD (Support your local DJ contest) in s svojim groovy, funky, dark technom priplesal do finala. Usoda ga je zasmashala, ko je prvič vrtel na prireditvi SMASH !T. Tam si je nabiral izkušnje sukanja v klubih in postal razpoznaven za širšo slovensko publiko. Vrtel je v večini slovenskih klubih in nekaj festivalih s kar nekaj svetovnimi imeni kot so Dj Murphy, Pedro Delgardo, Fatima Hajji, Wehhba, Ben Long, Fer BR, Daisychain, Lexis in še kar nekaj drugih. Njegova posebnost je čislana trojka - tri leta za tremi gramofoni! Spretnost, ki je morda v digitalnem svetu nekoliko zamrla, a še zmeraj velja za krstni ogenj vsakega pravega didžeja. Pred kratkim pa se je začel uriti tudi v produkciji svoje glasbe in kmalu pričakuje svoj prvi komad.

http://www.myspace.com/drawledj
http://soundcloud.com/drawle
http://bit.ly/apw6t3


SUBJECT
(Smash !t)

Dj Subject se je z elektronsko kulturo prvič srečal že pri 14 letih na Street parade 2000. Eletronska scena ga je tako prevzela, da si je po parih letih kupil opremo in tudi sam sprobaval vrteti na gramofone. Z zelo veliko vaje ter truda je leta 2005-2006 dobil priložnost, da pokaže svoje sposobnosti v klubu Casablanca v Celju. Sprejeli so ga zelo hitro in že se pojavilo njegovo ime v klubu Heaven v Trebiji. Za tem so se vrstili tudi ostali klubi po Slovejniji kot so : ex Klub, D'Place(oZ), Sub Sub, Fun Factory, Club Kotlovnica, Club Komplex, Club Inbox, Club Impulz, Club Cezar (Martin Krpan), Club Rožmarin, event na Iverčkem jezeru in pa nastop pred širšim občinstvom v Clubu Dom In Berg v Gradzu. V štirih letih vrtenja se je zgodilo zelo veliko. Ne samo da je napredoval v tehniki in kvaliteti vrtenja, zamenjal je tudi stil glasbe. Že nekaj časa se vam Dj Subject predstavlja z energičnimi techno seti, saj pravi da mu ta stil glasbe najbolj ustreza in da izjemno uživa zraven kar tudi lahko vidimo ter slišimo.

http://www.myspace.com/subjectdj
http://soundcloud.com/dj-subject44


QUIM
(Next Level, Kud Technologia)

She was partly classically trained in the younger years, this followed by the conversion to electronic music. Soon she found out that listening to it just couldn't be enough. She wanted more: to manipulate it. It was the year 2002 and for her everything revolved around practising and playing at private parties, focusing on commercial dance music. However, this genre became less and less what she wanted to indulge in, so a decision had to be made. Due to her broad spectrum of musical liking, it was not an easy one. In 2005, at the EMPC contest on the slovenian coast, she performed spinning techno publicly for the first time, hitting the second place instantly. She doesn't like defining/limiting her style too much, using everything pleasurable to her ears, although admitting to the addiction to percussive and driving sounds. Amongst other things she also participated in the SYLD competition series, which resulted in the best newcomer act of 06 and the finalist in 07. In the following years she appeared spinning alongside many internationally recognized names such as Marco Remus, Spiros Kaloumenos, Miss Djax, DJ Preach, Lucca, Misha Salacova, Carl Falk, Paul Langley, Misjah, Chris Finke etc. and is currently an active member of organizations Next Level and Kud Technologia.

http://www.myspace.com/mastresskim
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000963853481


SANDRO DELUCA
(freelance)


Velenjski DJ, rojen leta 1982 v Heinsberg-u (Nemčija), svojo glasbeno pot pelje že od leta 2003 in vse do danes. Navdih za to je dobil pri 13-ih letih daljnega 1995, ko se spusti v vode elektronske glasbe, nato leta 2000 stopi na svoj prvi party, Alien night v Celjskem Golovcu, kjer ga želja po vrtenju še bolj prevzame. Prvič ko se pokaže prilika za odkrivanje talenta, na učnih DJ delavnicah v Velenjskem M.C.-ju, zagrabi priložnost in urjenje na gramofonih se prične in od takrat se sanje nadaljujejo. Kupi si prvih nekaj vinilk, nato še ostale nakar si leto kasneje kupi tudi celotno DJ opremo. Vrtel je v raznih znanih klubih kot so Club Casablanca, Club Terazza, Massai, Flash Club, Max Club, Club Livada, M.C. Velenje,. in tudi na veliko privat žurih. Njegov "style" je Funky & Tribal Techno s katerim vam bo ognjeno popestril noč in vas popeljal daleč v središče Techna. Poleg rolanja je okusil tudi lastno produkcijo in ima z njo tudi načrte v prihodnje kar upa da mu bo s pomočjo njegove močne volje do glasbe tudi uspelo. "My life is Techno".


MIHA B vs. DYMON (hard techno set)

http://www.myspace.com/446808178
http://on.fb.me/9mxJMR

http://soundcloud.com/dymonmusic
http://on.fb.me/9YkInc


Long live Techno!:D


:


Na drugem flooru PSYNAPS EVENTS presents:

MADHOUSE (small floor)

HARDSTYLE/HARDCORE

- Mr.Madness (Hardvolume records,www.mr-madness.si)
- DJ Stocker (Hardvolume,Important Corestlye,www.dj-stocker.com) GER
- Skyscraper (DNC Hungary) HUN
- T-rex (freelance)
- Scienex (freelance)
- Ray Heat (freelance)
- Roundhouse 2 House (freelance)

V ceno je vključen tudi AFTER, ki bo potekal na isti lokaciji 5.12., ostali plačajo 3e.

Vozni red za After - big floor

Lyteo
Drawle & Miha B
Loodek
Lizard
Alex mar

Small floor:

Dj Medo
Rokos & Xennon
Gamut
.

Vstopnina: Flyer 7€, brez flyerja 9€

Kje se Pržan nahaja? To je končna postaja mestnega avtobusa št. 7, smer Pržan!

Vozni red bus št. 7: http://www.jh-lj.si/upload/lpp/MPP/Linija07.pdf




LINKED/povezane vsebine

Galerija slik
Slike z dogodka

Vreme Ljubljana
Vremenska napoved in trenutno vreme za kraj Ljubljana, Slovenija

Lexis & Drawle
04.12.2010, TECH - TOUR & MADHOUSEKlub PržanLjubljana