KING OF THE HILL - OPEN AIR

Kraljev hrib, Kamniška Bistrica, Kamnik, Slovenija


Dogodek se je zaključil 11.9.2010 ob 6:00

Začetek je bil 10.9.2010 ob 22:00


KING'S HILL floor

- - House & Tech-House & Techno Minimal & Techno - -

DJs

-- DANIEL GREENX
(Kaseta Music, CVM Rec, Dirty Deluxe Rec, Extreme Music)
www.myspace.com/danielgreenx
www.soundcloud.com/daniel-greenx
www.facebook.com/pages/Daniel-Greenx/106570399382767?ref=sgm

Pričetek njegove produkcijske zgodbe se je začelo na začetku leta 2007, ko se je naveličal vrtenja tujih izvajalcev plesne glasbe. Zato se je spustil v producentske vode in poskusil ustvariti svoj single. Sredi leta 2007 je skupaj s prijatelji ustvaril ekipo Extreme Music crew, kjer so se mu odprla vrata v nove glasbene prostore polne navdiha, kreativnosti in zabave. Po enem letu se je našel v zvrsteh progressive house, minimal in techno, včasih mu iz sveta domišlije uide tudi melodičen techno. V svojih skladbah izraža samega sebe in dogajanje okoli njega, zato o sebi ne govori prav veliko, več o njem izvemo ko poslušamo njegovo glasbo.


-- DJ DRAWLE
SMASH !T
www.myspace.com/drawledj
www.soundcloud.com/drawle/drawle-after-party-tutenkamn-30-5-2010
www.facebook.com/group.php?gid=134254394922#!/group.php?gid=134254394922&v=wall

Dj Drawle prihaja iz okolice Ljubljane in je pri svojih 16. letih prvič stopil za mešalko. Vrteti je začel po privat zabavah, leta 2007 pa se je prijavil na SYLD (Support your local DJ contest) in s svojim groovy, funky technom priplesal do finala. Usoda ga je zasmashala, ko je prvič vrtel na prireditvi SMASH !T. Tam si je nabiral izkušnje sukanja v klubih in postal razpoznaven za širšo slovensko publiko. Vrtel je v večini slovenskih klubih z kar nekaj svetovnimi imeni. Njegova posebnost je čislana trojka - tri leta za tremi gramofoni! Spretnost, ki je morda v digitalnem svetu nekoliko zamrla, a še zmeraj velja za krstni ogenj vsakega pravega didžeja. Pred kratkim pa se je začel uriti tudi v produkciji svoje glasbe. Sicer pa Drawletu ni tuje niti plesiče, saj je tri leta treniral hip-hop, dve pa breakdance. Drawle, bring it on!


-- ANEY F
(FHD,Malatoid,Killing Machine,Fish)

www.myspace.com/djaneyf
www.soundcloud.com/aneyf
www.facebook.com/pages/Aney-F/109789162387354?ref=ts

Aney F je 21 letni Dj in producent ki prihaja iz Ljubljane.
Za elektronsko glasbo se je začel zanimati že v zgodnjih najstniških letih, ko je postal obiskovalec partyev z različno elektronsko glasbo. Tako je začel spoznavati različne žanre te novodobne glasbe in zato je Strast do elektronike postala tako močna, da se je dobesedno zaljubil vanjo in tako začel najprej z vrtenjem glasbe nato s časom še z produciranjem. Njegov zvok se konstantno spreminja, kar je dobra stvar tako da nas vedno preseneti z novo, drugačno glasbo. Vrtel je že v večini Slovenskih klubih, sodeloval in vrtel je že z veliko poznanimi DJ-i in producenti, svojo glasbo pa je predstavil tudi že v tujini, kar je za tako mladega DJ-a velik uspeh. Trenutno večina svojega časa in truda porabi za ustvarjanje svoje glasbe.Glasbo je začel vrteti približno pet let nazaj, s produciranjem pa se je začel ukvarjati pred kakšnim letom. Njegovi Ep-ji in remixi so že bili izdani pri kvalitetnih založbah kot so npr FHD Records, Malatoid Records, Fish Records, Killing Machine Records, Substudio, Eklero,Relogical, Speca, Fanfare, Flavorite,.. in še bi lahko naštevali. Veliko njegovega materijala pa bo v prihodnosti še izdanih pri zelo priznanih založbah. Kar nekaj njegovih izdelkov pa se je že uvrstilo med top 100 najbolj prodajanih komadov na Beatportu! Mnogi pravijo, da ima svetlo prihodnost pri ustvarjanju glasbe in seveda tudi vrtenju, kar mu daje dodatno moč in upanje. Več o njemu in njegovi glasbi lahko izveste na njegovi strani (Myspace in Facebook)


-- DJ SPAGE
www.soundcloud.com/spage

Matej Pejčinovič znan pod imenom DJ Spage se je z elektronsko glasbo seznanil pred leti kot poslušalec, sedaj pa se je pred kratkim podal v miksanje tudi sam. Do sedaj se je publiki predstavil nekajkrat na ''private'' zabavah, ker je bil dober odziv je ponovno dobil možnost, da se predstavi kot warm-up DJ, ki jo lahko opisemo kot sodoben minimal techno z pridihom underground industrijskih zvokov ter funky – groove pogonom.


-- SANDI MORENO
www.soundcloud.com/sandimoreno

MCs

Mc Skanker
(Skanking Production)

Pioner elektronike na kamniškem koncu dj Florex, se je prelevil v mc Skankerja od njega lahko pričakujete veliko efektov (vokoderji,delayi, reverbi, flangerji) domiselnih rim in veselja, ki bodo pospremili dj-je v sete k smo jih do sedaj samo sanjali.

VJs:

M7
www.m7grafiks.si

HIGASHI

Special suprise: M Jamm on congos & Mc Baby Face
______________________________________________________________

ILLUSION ART floor
powered by FOBMARK (www.fobmark.si)

-- Dubstep & Brekbeat & Drum'n'Bass & Dubtech --

Planeti bodo skladni z vibracijskimi polji vizualnih in glasbenih šamanov iz vseh prostorov Balkana. Vabljeni na medgalaktično potovanje žanrov urbane glasbe.

DJs

-- DJ AHMAAD (BiH)
www.myspace.com/jdahmaad
www.frenchkissfm.com/
www.facebook.com/SKITZO.Stylin

A SKITZO Through the mist of todays music, you can barely see the man called Ahmed Talovic a.k.a. DJ Ahmaad a.k.a.A SKITZO. He comes with some unidentified style and mixture of funk, hip hop, breakbeat, broken beat, jazz, ''sevdah'', electro sound. Started as younger brother of Psychowsky and learned from him, Ahmaad fell in world of music dealing with some tapes and records and some music instruments. His first professional work was at local music radio station called Radio 3, as a host of Truespin RadioShow, and from that point on he continued with projects like Stylin Club Nights, Kontra D'n'B Sessions and participations on other club nights and festivals. Successfully, he presented his knowledge and skills at... Open Croatian DMC Championship, Osijek 2003.; Red Bull Music Academy, Rome 2004.;Futura festival 2002. Sarajevo ;Pannonian challenge 2005.;Prvý Máj 2005.Bratislava ;Illectric Funk Festival 2005.Zagreb ;Exit festival Serbia 2004.; 2005., 2006., 2007.,2008.and 2009;Sonar festival Barcelona 2006.,Lift festival Sarajevo 2006.,Ilectric funk festival with dj,Krush 2005. and 2007.,club Vegas in Sao Paulo,club Fiction in Goiania,club D-edge in Sao Paulo,Brazil 2007.,Pozitivne vibracije 2007.Skoplje-Macedonia,dj arena -dom mladih,Sarajevo,Balkan breaks-nesto novo-stereo dvorana-Rijeka 2008.la BELLEVILLOISE - Paris-France 2008.,Idemo u disco with The good guys and Symbolone in Route 66 club NS-Serbia,French Kiss FM 2009. live streaming from Sarajevo 2009.,Oci club Amsterdam-NL 2009.Today"s art festival 2009.-Hague/ NL...... and also in his work with people like Psychowski,Basheskia,Edward Equalizer,dj One again,Hain Teny,Edo Maajka,Nesho aka Optic in function,DJ Uce,DJ Venom,MPJ Slo,DJ Cut Dem,Rui Perera,Sikter,Pilooski,dj Borka,dj Omar,Valida,shazalakazoo,Ana Flavia,Oscilator label,the Good guys,De grote Vinnie, Donnie & Sjakie show!,dj One again ,Billain and me as Havercraft,Vikluh Sky,etc...


-- MR. MEHIKANO (BIH) Balkan Rockerz/ NEKO

-- DACHO (Illusion Art)

-- KAFA (Illusion Art)

-- LEVANEL (Illusion Art)

-- ILLMAN (Illusion Art)

MC:

SHPIRA (SRB) Trance Balkan Desoorganisation

VJs:

VIDDA (Illusion Art)

NO NAME (BIH)


Dogodek bo potekal v sodelovanju z REVOLT CLOTHING (Sarajevo) in ZIGGI EQUIPMENT.
______________________________________________________________

VSTOPNINA:

Till 23:00 10€
After 23:00 12€
______________________________________________________________

VIP vstopnice (VIP prostor + free drinks)
041/ 245-965 Luka
______________________________________________________________

Kraljev hrib, Kamniška Bistrica

mapa:
http://zemljevid.najdi.si/search_maps.jsp?q=kraljev+hrib&hpage=my&offset=0&selfld=0&acnum=10&foxsbar=page

GPS koordinate:
Lat:46°18'18,78'' (46,305215°)
Lon:14°36'40,48'' (14,611246°)

______________________________________________________________

ORGANIZIRAN AVTOBUSNI PREVOZ PO SLOVENIJI

www.zurajd.com
info@zurajd.com
www.djslo-forum.com
partybus@djslo-forum.com

Tel.040/614-624

______________________________________________________________

Zahvaljujemo se sponzorjem za pomoč pri izvedbi projekta!!!

FOBMARK - forma svetlobe (www.fobmark.si)
Paintball Kraljev hrib (www.kraljevhrib-sp.si/paintball)
BE-Q energy drink (www.beq.si/)
Mojstrovina narave
AC gradnje (www.acgradnje.si)
Vrtinc navtika (www.vrtinc.si/)
Računovodstvo Buhinjak
City magazine (www.city-on.net/)


PRESS & AKREDITACIJE 041/ 245-965 Luka