Drum'n'bass Quake

the Club, Belvedere (Izola), Slovenija


Dogodek se je zaključil 17.4.2010 ob 6:00

Začetek je bil 16.4.2010 ob 22:00


JK SOUL (Cold Busted, Colorado, US) - hiphop/triphop:

JK Soul je v decembru 2008 pri ameriški založbi Cold Busted izdal svoj prvenec pod naslovom "Dinner With The Beatz vol.1" .

V tem času se je odvilo ogromno različnih dogodkov, med njimi je zagotovo najodmevnešji JK-jeva udeležba Gramatikove turneje po Združenih državah Amerike. Skupaj z Gramatikom sta nastopala kot predskupina "blow-up" skupini PrettyLights iz Colorada.

Po turneji se je JK zaprl v studio in začel pripravljat nov material, katerega vam bo predpremierno odvrtel v petek. Predstavil bo torej ravnokar dokončani album "Dinner With The Beatz vol.2", kateri bo izdan 15. maja 2010 na založbi Cold Busted.

Sicer pa je JK Soul že spet v akciji, pripravlja že tretji album, kjer pa se bo podal v čisto drugačne glasbene vode kot doslej.

http://www.jksoul.posterous.com
http://www.artist.to/jksoul



MATZOLE - drum'n'bass:

Didžej, ki je dobesedno predan drum'n'bass vibracijam. Že leta je stalnica vseh večjih d'n'b zabav. Naj omenimo, da se je "Cole", podal tudi v producentske vode. Navdušeno smo v pričakovanju njegovih prvih lomljenih izdelkov.

http://www.myspace.com/matzole


DJ THOMAS - drum'n'nbass:

Thomas je ravno tako legendarni obalni d'n'b didžej, ki vrti na večini d'n'b zabavah na Obali. Ponovno vam bo postregel z pozitivnimi vibracijami, katere nadgrajuje s pridihom ragge melodij.


HEX - (Elektrofolp, Special Prodigy Mix):

Lani poleti se je porodila ideja o združitvi punkrock elementov z elektronsko glasbo in jeseni je že nastal prvi single skupine HEX z naslovom Adrenaline.

Provokativna zmes hitrega drum'n'bassa s sintečnimi melodijami in dvema energičnima vokaloma označuje trio, ki zdaleč presega generične didžejevske prezentacije.

Člani skupine so v Slovenski Istri dobro poznan drum'n'bass didžej in producent Dahow, bivši frontman Mi Familie - MC Omis in scream vokalist Max Power.

http://www.myspace.com/hexofficial


Vizualizacija:
VJ BASTA

Vstopnina: do pol noči 3 €, kasneje  5 €

Vir: http://



LINKED/povezane vsebine

Vreme Belvedere (Izola)
Vremenska napoved in trenutno vreme za kraj Belvedere (Izola), Slovenija