A MIXTURE

Oz2, Ljubljana, Slovenija


Dogodek se je zaključil 3.4.2010 ob 6:00

Začetek je bil 2.4.2010 ob 22:00


Sladko, slano, kislo in pekoče.. mmm

LEMON (Cro),
Lemon je eden najboljših in najpomembnejši hrvaških Djev, kateri je naredil velik vtis tudi pri nas, tako ga ni potrebno posebej predstavljati, saj je na sceni že dobrih 15 let. Uveljavil se je kot rezident v legendarni Ambasadi Gavioli, kjer je zaslovel z maratonskimi 9 urnimi seti v katerih se prelivajo deep in groovy elementi electra, progressive housa, minimala ter techna. Največji dosežek sicer nepogrešljivega člen na vseh večjih festivalih na območju bivše Jugoslavije kot so: Meet me, Sindustry, MTV Valkana Beach festival in Exit, pa je projekt Balance, promocija elektronske glasbe skozi organizacijo partyev, klubskih večerov in festivalov. Lemonov Rabac Summer Festival se lahko pohvali z nastopi največjih svetovnih Djev kot so: Carl Cox, Danny Tanaglia, John Digweed, Dubfire, Deep dish, Danny Howells, Joris Voorn in mnogi drugi. Trenutno se Lemon ukvarja s produkcijo, ki naj bi izšla v letu 2010, poleg tega trdo dela na projektu Balance in pri pripravi dogodkov v sklopu novega projekta Industrija. Kljub vsemu si bo odtrgal kos njegovega dragocenega časa in nas prišel zabavat v klub Oz2.
http://www.myspace.com/lemonism


NINOREX (Cro)
Dj Nin-O-Rex se je z elektronsko glasbo prvič srečal že kot 14 letni fant. S časom je njegova ljubezen do glasbe rasla, kmalu je začel kupovati opremo in pričel piliti svojo tehniko vrtenja. Sprva je vrtel različne žanre elektronske glasbe in kmalu postal eden izmed vodilnih mladih upov. Pohvali se lahko z nazivom najmlajšega Dja, ki je do sedaj nastopil na Rabac Summer Festivalu. Omeniti moramo tudi njegov nastop na „Industriji“, ki je poleg Rabac Summer Festivala, eden izmed najpomembnejših dogodkov elektronske glasbe na Hrvaškem. Prav tako pa se ukvarja s produkcijo glasbe. Mladega progressivca in tech house izvajalca ceni mnogo poslušalcev kakor tudi izkušenih Djev, s svojo spojino progressiva in techousa bo ogrel plesišče in vas prepustil ritmom njegovega prijatelja ter vzornika Lemona.
http://www.myspace.com/ninorexdj


ALEXO
( Alekso rec., SubCult )
Aleš Prevolšek, slovenski Dj, znan pod imenom Alexo je hkrati tudi producent in lastnik založbe Alekso. Po 7 letih šolanja v glasbeni šoli, kjer je igral klavir in bobne, se je z navdušenjem posvetil elektronski glasbi in kmalu za tem začel vrteti in komponirati svojo glasbo. Prepoznamo ga po stilu, ki je mešanica techna, tranca in progressiva, tako bo Lemonovo limonado premešal v močnejši coctail, ki bo omamil tudi tiste udarnejšega ritma željne plesalce. Izdajal je že pod mnogimi založbami, med njimi moramo omeniti Techno Artillery Records, Sound Evolution Records, Keep On Techno Records, Alekso Records in Sub Cult.Kar nekaj izmed njegovih produkcij sodi med najbolj prodajane v trgovinah kot so Track It Down, Audiojelly ter Juno Download.
http://www.myspace.com/alexo


ALESSIO LEONE
Alessio, sicer že 8 let aktiven dj na naši sceni, čeprav ga je zadnje 2 leti slišati zelo malo, nam bo priskočil na pomoč za uvod večera. Prve gramofone je kupil od sošolca, danes znanega rap ustvarjalca Trkaja, na katere je Alessio sprva sukal tehno plošče, a se je kmalu umiril in našel svojo ljubezen v house ritmih. Ogrel nas bo v zvokih chill housa in pripeljal vse do progressive housa, nad katerim se v zadnjih časih bolj navdušuje, saj vsaj malo spominja na glasbo pred poplavo elektra in minimala, katerima se vztrajno zoperstavlja. Kljub temu, da ga večina pozna kot funky in juicy houserja, katerega je sam deklariral kot „Fukish Houz“, so njegovi seti neko potovanje skozi progressivne žanre housea in trancea. Kot član KUDa Nrghouse je na začetku veliko vrtel v klubu Zakon na Vrhniki in kasneje v celjski Casablanci. V letu 2006 je kot udeleženec SYLD pridobil še večjo pozornost in tako so sledili nastopi v klubih kot so: K4, Cvetličarna, Ambasada Gavioli, Heaven, Escape, Tivoli, Bachus, Simfonija, Lipa, kot tudi bivšem D’placeu sedaj znanem kot Oz2, v katerega se vrača povsem svež in pripravljen na nove izzive.
http://www.myspace.com/alessioleonedj


MIHA B
Miha B je prišel do spoznanja, da bo elektronska glasba postala pomemben del njegovega življenja, ko je prvič obiskal legendarno Ambasado Gavioli. Želja, da bi dirigiral plesočim množicam, pa je postala še močnejša, ko je v domačem lokalu slišal prijatelja Drawleta. Miha B je prve gramofone dobil tako, da jih je zamenjal za avto, česar ni nikoli obžaloval. Mineva že peto leto vzpona in počasi je izoblikoval svoj stil, ki sili v ekstreme! Plesišča ziba v ritmu techna, ki se preliva v hardtechno, a prav tako mu niso tuje čvrste linije minimal techna. Da pa ne bi ostalo samo pri vrtenju, končuje šolo za produkcijo glasbe, tako bo lahko svoje vizije udejanjal v unikatnih melodijah svoje domišljije.
http://www.myspace.com/446808178

SOUNDS LIKE: HOUSE, PROGRESSIVE, TECH-HOUSE & TECHNO! ! !

Vstopnina:
Do polnoči: 8€
Po polnoči: 10€

Club Oz2 - pod Kolosejem
http://www.cluboz.si
Info: na.activities@gmail.com

Vir: http://



LINKED/povezane vsebine

Vreme Ljubljana
Vremenska napoved in trenutno vreme za kraj Ljubljana, Slovenija