TECH - TOUR

Oz2, Ljubljana, Slovenija


Dogodek se je zaključil 20.3.2010 ob 6:00

Začetek je bil 19.3.2010 ob 22:00


Lexis
(techno set!)
CAR, Beastmusic
Lexis, 26.letni Dj in producent, je v Sloveniji dobro poznan, predvsem med ljubitelji tršega techna. Za sabo ima ogromno nastopov, predvsem v tujini, od Španije do Ukrajine, saj kot pravi sam, se v domovini čuti omejenega. Njegova produkcija je izšla pri založbah KneDeep, CardiacArrest, Definition of Mayhem, Cannibal Society, Domestic Violence, Working Vinyl in Motomorfoses records. Njegov prepoznavni stil vrtenja odlikuje izredna tehnična podkovanost, stavi na veliko dela za mešalno mizo, saj kot pravi sam, to najbolj pogreša pri večini Dj-ev. Lexis ostaja zvest svojemu "garanju" in goji strast do techna, ki je temelj vsega, kar počne.
http://www.myspace.com/damirademi

Psiho
Annunaki records
Dj Psiho, še ena legenda slovenskega techna, je bil eden izmed prvih privržencev elektronskega gibanja pri nas. Svojo glasbeno kariero je začel leta 1996 kot Dj v Umekovi ekipi Absense, katera se je kasneje preimenovala v Consumer Recreation. V novem tisočletju pa je ustanovil založbo Annunaki Records, kjer so se zvrstila številna imena slovenskih elektronskih glasbenikov (DJ Bizzy, Veztax, Quasimodo, Luigy Van, Mario Marolt itd). Pravi, da je njegov stil vrtenja predvsem dinamičen in energičen, ritmično funky. Veliko mu pomeni komunikacija z poslušalstvom, saj na osnovi te izbira kaj bo vrtel. S trdim technom in delom si je priboril mnogo nastopov v Sloveniji in drugod, tako njegov življenjepis krasijo nastopi na partijih kjer so vrteli največji: Jeff Mills, Ritchie Hawtin, Chris Liebing, Space Djs, Adam Beyer in drugi. V zadnjem času pa se je kot producent preizkusil tudi v hiphopu.
http://www.myspace.com/djpsiho



Stupa
iLLusion Art
Stupa se je prvič srečal z gramofoni leta 2003, odtakrat pa vrti tudi na tri gramofone. Njegov zvok opredeljujejo funky, tribal in driving ritmi. Nastopal je že v vseh večjih klubih v Sloveniji, denimo v Ambasadi Gavioli, InBoxu in K4, kakor tudi na večjih prireditvah elektronske glasbe kot sta Woodshock in Grooveland, gostoval pa je tudi na tujem. Pred dvema letoma se je pridružil kamniški skupini iLLusion Art, ki organizira partije v kamniškem Mladinskem centru Kotlovnica. Postavili pa so tudi podzemni produkcijski studio, tako bo Stupa 19.3. premierno predstavil svoj novi komad White.
http://www.djstupa.com
http://www.myspace.com/djstupa

Matech
Smash !t
Matecha sta navdihnila Umek in Adam Beyer na Meet Me (2004?), z sukanjem pa se ukvarja od leta 2004, sicer pa k svojim vzornikom prišteva Carla Coxa, Moleona, Fer BR, Peppelina in Veztaxa. Njegov slog zaobjema techno, predvsem v njegovih funky in tribal različicah, drugače pa mu je ljub tudi electro house. Kot Dj je sodeloval na SYLD (2007) v klubu Africa, vrtel v kultni 'štirki' in v Subsubu na partiju CARIZEM & SMASH !T present: THE SOUND OF LJUBLJANA. Ukvarja pa se tudi z glasbeno produkcijo.

Drawle vs Miha B
(hardtechno set!)
Smash !t vs Freelance
V sklepnem delu toura vas bosta v hard techno vode zapeljala Dj Drawle & Dj Miha B. Drawle je stalni član in prvoborec ekipe SMASH !T, meddrugim si je nabiral izkušnje tudi na prireditvi SYLD, kjer v 2007 prišel v finale, sicer pa se za gramofoni uri že sedem let. Tokrat se bo pomeril s prijateljem Miho B. Slednji rad ujčka plesiča v ritmu techna, ki se preliva v hardtechno, a prav tako mu niso tuje čvrste linije minimal techna. Drawle & Miha B, bring it on!
http://www.myspace.com/drawledj

http://www.facebook.com/group.php?gid=337598620846

Vstopnina:
Do polnoči: 7€
Po polnoči: 8€

http://www.cluboz.si
Info: smashed.party@gmail.com

MUSIC POLICY: TECHNO & HARD TECHNO

Vir: http://



LINKED/povezane vsebine

Galerija slik
Slike z dogodka

Vreme Ljubljana
Vremenska napoved in trenutno vreme za kraj Ljubljana, Slovenija

LEXIS
19.03.2010, TECH - TOUROz2Ljubljana