TABASSCO – MAKOTO & DEEIZM (GLO, HE)

klub K4, Ljubljana, Slovenija


Dogodek se je zaključil 21.3.2010 ob 6:00

Začetek je bil 20.3.2010 ob 23:00


Veliki:
MAKOTO (GoodLooking, Human Elements; JAP)
DEEIZM (GoodLooking, Human Elements, VB)
Borka (Code.ep)
Danaja (DrumWise)
Lunic (DrumWise)

Mali [HipHop, Breakz…]:
IRon (BG Sindikat, SR)
Dado (Code.EP)
Sushi (Good Foot)

Video:
Rex (Code.EP)


Na kaj najprej pomisli povprečen ljubitelj drum and bassa, če mu navržeš „Japonska“. Na Toyoto? Morda na mikavne gejše? Ali pa suši in sake? Ne, ne. Najprej mu v glavi zaigra prelestna melodija 'Golden girl' z znamenitim vokalom Conrada, takoj zatem pa začenja podoživljati oba neizmerno vesela obiska resničnega japonskega ambasadorja dnbja, Makota, pri nas. In zopet se vrača. In zopet bomo ob njegovi resnično edinstveni liquid funk selekciji lahko občudovali tatuje njegove dive, njegove nikoli povsem manifestirane ljubezni, Deeizm. Makoto in Deeizm. Duet, ki enostavno sodi skupaj. Solo sta le dobra, skupaj pa sta nebeška. Solo sta kot Toyota brez brisalcev, kot gejša brez svilenega spodnjega perila, kot Japonska brez sušija. Skupaj pa vse in še več. Pa čeprav je Makoto s Cleveland Watkinsom ustvaril poslastico 'Time', z že omenjenim Conradom 'Future Calls', z A-sideom 'Tonight' in z Brazilcem Markyjem 'Stressed out', 'Long distance' in nazadnje tudi sveži hitič 'Togetherness'.
Na Progression Sessions ne more brez nje. V živo, pred razgretimi plesalci, pod vročimi žarometi, za mešalno mizo brez nje ne gre. Lahko sta le Makoto & Deeizm. In tako bosta zadonela tudi v novi izdaji Tabassca skupaj z vsemi rezidenti tega večera.

Na malem nas bo zazibal Beograjčan IRon, ki ga štejemo med najvidnejše Srbske didžeje. Že kot mladinca so ga navduševale oddaje Solid Steel ColdCutov in so mu precej usmerjale stil vrtenja, ki se danes giblje od najbolj nabrejkanega breakbeata, preko hiphopa, do kakšnih funkerskih in soul epizodic. Spričo njegovih skrečerskih skilov ga je k sodelovanju povabil tudi Beograjski sindikat in kmalu je postal tudi njihov uradni didžej.

Vstop:
prvih 100: 7 €   
letak, študent: 9 €
ostali: 10 €

Vir: http://



LINKED/povezane vsebine

Galerija slik
Slike z dogodka TABASSCO – MAKOTO & DEEIZM (GLO, HE)

Vreme Ljubljana
Vremenska napoved in trenutno vreme za kraj Ljubljana, Slovenija